Θύμα απάτης μέσω του διαδικτύου έπεσε ένας 51χρονος επιχειρηματίας από την Ηγουμενίτσα, που πίστεψε ότι βρήκε την ευκαιρία της ζωής του και πλήρωσε για την αγορά δυο αυτοκινήτων σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή. Όμως, δεν τα…


παρέλαβε ποτέ!
Το θύμα είχε έλθει σε επικοινωνία με έναν άγνωστο ο οποίος είχε αναρτήσει ηλεκτρονική αγγελία σε ιστοσελίδα διαδικτύου και συμφώνησε να καταβάλλει 4.200 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό του για να αγοράσει δύο αυτοκίνητα. Μόλις έκανε την κατάθεση των χρημάτων, όμως, ο «πωλητής» έπαψε να δίνει σημεία ζωής! Ο επιχειρηματίας κατάλαβε ότι τον είχε εξαπατήσει και κατέφυγε στην Ασφάλεια που προσπαθεί τώρα να εντοπίσει τον απατεώνα από τον αριθμό του λογαριασμού που είχε δώσει στον 51χρονο.
*** Ένα ζευγάρι απατεώνων χτύπησε στα Ιωάννινα με τη γνώριμη πια μέθοδο της δήθεν γνωριμίας με συγγενικό πρόσωπο του ηλικιωμένου θύματος. Στόχος τους ήταν μια 78χρονη γυναίκα την οποία πλησίασαν παριστάνοντας τους λογιστές και την έπεισαν ότι η κόρη της όφειλε 145 ευρώ στην εφορία. Μόλις πήραν τα χρήματα, έγιναν καπνός και αναζητούνται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας.

http://www.trelokouneli.gr/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top