«Με πήραν τηλέφωνο να πάω να σκοτώσω» αναφέρει το ρεπορτάζ της Real όσον αφορά τα όσα φέρεται να είπε ο 45χρονος μαχαιροβγάλτης στους αστυνομικούς.



Πρώτο και αβίαστο ερώτημα που θα το έθετα ακόμη κι αν ο φονιάς ήταν κολλητός μου φίλος. Κι εσύ σαν καλός μ@λάκας πήγες;

Εσάς αν σας έπαιρναν τηλέφωνο ότι γίνεται τσαμπουκάς στην καφετέρια, θα πηγαίνατε; Θα αφήνατε γυναίκα και παιδί, θα ζώνατε το μαχαίρι στη μέση, που σημαίνει ότι ο κύριος έφυγε οπλισμένος από το σπίτι ξέροντας πως μπορεί να μπλέξει άσχημα, έκλεισε την πόρτα πίσω του και θα κάνει αρκετά χρόνια να ξαναγυρίσει.

Άρα Τζακ, άσε τα κινδύνεψα, η ζωή μου κτλ. Διότι τα προγνώριζες, τα πρόβλεψες κι αντί να πας για ύπνο, πήγες να χτυπηθείς. Τώρα λοιπόν φορτώσου στην πλάτη το φόνο ενός ανθρώπου είτε αμυνόσουν είτε προκλήθηκες είτε όχι και στερήσου ότι πολυτιμότερο είχες σε αυτή τη ζωή, την οικογένειά σου και το παιδί σου, του οποίου την ψυχή τραυμάτισες πλέον για τα καλά. Τι θα πει αυτό το παιδί ανόητε άνδρα αύριο στο σχολείο του όταν θα το κοιτούν περίεργα μιας και τα παιδιά είναι ιδιαίτερα ψυχρά και ωμά ρεαλιστικά κάποιες φορές; Ότι ο πατέρας μου σκότωσε στην καφετέρια δίχως να ξέρει το γιατί; Πώς δε με υπολόγισε; Ότι δε θα τον έχω δίπλα μου από σήμερα και μπρος;

Ξέρετε πάντως κάτι; Για αυτό ΔΕΝ πρόκειται να πάει μπροστά αυτή η χώρα αλλά θα συνεχίσει την πορεία της προς την καταστροφή. Γιατί πράσινοι, κόκκινοι, κίτρινοι, μπλε είναι έτοιμοι ακόμη και να σκοτώσουν για ιδεολογίες. Κι όχι μόνο στα 18 ή τα 20 τους αλλά και σε αυτά τα 45!

Τρία χρόνια τώρα ανεχόμαστε, ανεχόμαστε, ανεχόμαστε. Μας δόθηκε η ευκαιρία δημοκρατικά δύο φορές να κάνουμε μια ανατροπή, ένα σάρωμα. Πώς οι τούρκοι το 2000 άφησαν εκτός βουλής όλα τα παραδοσιακά κόμματα; Δεν το κάναμε. Προτιμάμε να σφαχτούμε μεταξύ μας. Ε τι να πω, αν κάποιοι το προτιμάτε, γεννηθήτω το θέλημά σας. Σφαχτείτε, ξεσκαρτάρετε αφού το θέλετε, να τελειώνουμε μήπως και πάμε παρακάτω. Δε σας χρειάζεται εσάς η Ελλάδα όσο κουβαλάτε τέτοια μυαλά.

freepen.gr

1 σχόλια:

  1. Το μήνυμα αυτό απευθύνεται στον συγγραφέα του άρθρου...δηλαδή ρε μεγάλε εσύ που έχεις συλλάβει την πραγματικότητα στην Ελλάδα σε όλο της το μέγεθος...μετά από τόσο σαπίλα, σκάνδαλα, αυθάδεια από τους "πολιτικούς" προς του πολίτες, αρπαχτή και μάσα...εξακολουθείς να πιστεύεις ότι το αν θα κάτσουν ή κατέβουν από την καρέκλα είναι στο δικό σου το χέρι??? Στο χέρι του μπάρμπα Μήτσου του χασάπη, της κυρά Καλλιόπης που παίρνει 250 ευρώ σύνταξη και του Τάκη του άνεργου??? Η Ελλάδα πράγματι ΔΕΝ πρόκειται να πάει μπροστά αλλά για άλλο λόγο...γιατί απλά κοιμάται. Απάντα αν θέλεις σε αυτό το μήνυμα, να κάνουμε και λίγο διάλογο, διαφορετικά δεν έχουν και νόημα τα άρθρα που γράφεις. Απάντα έστω κι εσύ που το αναδημοσίευσες γιατί για να το κάνεις πάει να πει ότι σε αντιπροσωπεύει...ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top