Η πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά και καλά κoρίτσια του χώρου...με πρoσόντα που θα ζήλευαν πολλές!
 Όλα της τα έχει δώσει πλούσια ο Θεός...

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Π.Ε.Δ.Ε.Σ.", το απόγευμα της Πέμπτης, και μίλησε για τον χαρακτήρα της και πόσο αυτός άλλαξε μετά τον ερχομό της κόρης της, ενώ θυμήθηκε και τη δύσκολη περίοδο που αποφάσισε να πάει για σπουδές στις Η.Π.Α.

Σχετικά με τα ελαττώματα του χαρακτήρα της, η γνωστή ηθοποιός παραδέχτηκε: «Για μένα είναι και δεν είναι ταυτόχρονα ελάττωμα να μη δίνεσαι τόσο πολύ και να είσαι αυστηρή με όλους. Την ίδια στιγμή, αυτό είναι και μια άμυνα», ενώ συμπλήρωσε: «Υποθέτω το θράσος μου και η συγκέντρωσή μου για αυτό που θέλω να κάνω με βοήθησαν στη ζωή μου».

Πόσο άλλαξε η ίδια, μετά τον ερχομό της μικρής Ισμήνης στη ζωή της; «Αφού έγινα μητέρα είμαι πιο σίγουρη για ορισμένα πράγματα που θέλω και κυρίως για το πώς τα θέλω. Για παράδειγμα αν προκύψουν συγκρούσεις, προσπαθώ να το συζητήσω κάποια άλλη στιγμή. Το χρησιμοποιώ αυτό ώστε να πετύχω την ισορροπία. Δεν είμαι του τσακωμού, αλλά άμα με τσιγκλήσεις... Κάθε άνθρωπος έχει τα όριά του. Είμαι χαλί, αλλά όχι για να με πατήσεις. Είμαι πολύ δοτική και υπομονετική, αλλά ταυτόχρονα απαιτώ σεβασμό – γιατί κι εγώ αυτό δίνω. Είτε απέναντί μου είναι ο άντρας μου ή ο οποιοσδήποτε. Μου αρέσουν οι ευγενείς, οι καλοπροαίρετοι άνθρωποι και γενικώς η ηρεμία».

 
kamikaze.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top