Ετοιμη για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο το Λιχτενστάιν(προκριματική φάση Μουντιάλ) είναι η εθνική Ελλάδας.
Η προετοιμασία των διεθνών ολοκληρώθηκε με προπόνηση στον Αγιο Κοσμά και μετά ο Φερνάντο Σάντος μίλησε για το συγκεκριμένο παιχνίδι και όχι μόνο.

«Πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα και όχι το Λιχτενστάιν που δεν πρέπει να μας προβληματίζει. Απομένουν τέσσερα ματς, τέσσερις τελικοί για την εθνική Ελλάδας. Εμείς μπορούμε και πρέπει να κάνουμε ισάριθμες νίκες και πιστεύουμε ότι έχουμε τη δυνατότητα να περάσουμε απ' ευθείας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αν παίξουμε όπως πρέπει στο Λιχτενστάιν θα πάρουμε τη νίκη», τόνισε ο πορτογάλος προπονητής.

Σε άλλα σημεία των δηλώσεών του, υπογράμμισε: «Ζητώ από τους παίκτες μου να είναι σοβαροί και επαγγελματίες. Κοιτάμε το σύνολο του αντιπάλου και όχι κάποιον παίκτη ξεχωριστά. Εμείς δουλεύουμε πολύ, αλλά έχουμε να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα που πίστευα ότι θα είχαμε λύσει τόσο διάστημα. Θα το πετύχουμε, όμως, στο μέλλον. Σε ό,τι με αφορά, δεν θέλω αυτή τη στγμή να εξωτερικεύω τα συναισθήματά του. Ο προπονητής πρέπει πάντα να γνωρίζει πότε θα το κάνει αυτό. Μετά τα παιχνίδια, μπορεί να το κάνω».


tanea.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top