Ο Ολυμπιακός αρχίζει τις προσπάθειές του  το Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στο φαβορί του ομίλου την  Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά όπως δήλωσε  και ο Μίτσελ δεν πάει ως...
κομπάρσος, αλλά αποφασισμένος να φέρει σε δύσκολη θέση τους Γάλλους και να διεκδικήσει αποτέλεσμα.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν χθες βράδυ την προετοιμασία τους και ο Μίτσελ πήρε όλους τους παίκτες που είναι δηλωμένοι στην  UEFA, πλην του Σαλίνο. Μέσα και ο Μπονγκ, που θα δοκιμάσει σήμερα πριν από το ματς, με τις πιθανότητες φυσικά να μην είναι υπέρ του, μέσα και ο Παπαδόπουλος για πρώτη φορά φέτος σε αποστολή.

Ο Ισπανός δεν έδειξε ενδεκάδα, όπως άλλωστε γίνεται πάντα παραμονή του αγώνα και δεν αποκλείεται να υπάρξει και έκπληξη. Δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Ρομπέρτο, ο Μανιάτης με απόντα τον Σαλίνο είναι πλέον φαβορί για τη θέση του δεξιού μπακ, ο Χολέμπας έχει το προβάδισμα αριστερά, ενώ μαζί ήταν στις ασκήσεις χθες οι Μανωλάς και Σιόβας, με τον Μετζανί να διεκδικεί μία θέση.

Στη μεσαία γραμμή, Σάμαρης, Μασάντο είναι ένα δίδυμο με πολλές πιθανότητες, με εναλλακτική λύση τον Γιαταμπαρέ. Κάποιοι δεν αποκλείουν να γίνει η έκπληξη με τον Ντινγκά, που όμως δεν έπαιξε καθόλου με την Ξάνθη. Επιστρέφει ο Κάμπελ, στο άλλο άκρο είναι πιθανό να βρίσκεται ο Φουστέρ και απομένει να φανεί αν ο Μίτσελ θα βάλει τελικά μαζί Σαβιόλα και Μήτρογλου ή θα κρατήσει έναν εκ των δύο, για να παίξει πίσω από τον φορ ο Ντομίνγκες. Στην αποστολή μετέχουν 20 παίκτες, οι Μέγερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέμπας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Ντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ.

protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top