Το «Ttongsul» είναι ένα είδος οίνου από ρύζι..

Ωστόσο εκτός από το ρύζι, το κρασί είναι αναμεμειγμένο και με περιττώματα βρεφών που έχουν διέλθει διαδικασία ζύμωσης, ενώ περιέχει κατά 9% αλκοόλ.

Αν και δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για την προέλευσή του, στη Νότια Κορέα θεωρείται ότι έχει θεραπευτικές ιδιότητες και οι κάτοικοι το πίνουν σαν «αγιασμό».
Το ρεπορτάζ της Ιαπωνέζας ανταποκρίτριας του online δικτυακού τόπου Vice.com, Yuka Uchida, η οποία ταξίδεψε από το Τόκιο μέχρι την Σεούλ για να γνωρίσει από κοντά το ποτό και να το δοκιμάσει, είναι το πρώτο που βλέπει το φως της δημοσιότητας, όχι μόνο στο διαδίκτυο, αλλά και στα συμβατικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Παρακολουθείστε το βίντεο:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top