Όχι δεν πρόκειται για το γαμπρό, αλλά για ένα μανιακό που έκοψε τους... όρχεις του με ψαλίδι, την ώρα που γίνονταν οι προετοιμασίες για τη γαμήλια τελετή.
Το περιστατικό συνέβη στην εκκλησία των Αγίων Πάντων του Έσσεξ και ο αιδεσιμότατος Μπομ Ουάλας με τον υπεύθυνο για τον ανθοστολισμό που βρίσκονταν στο εσωτερικό του ναού έγιναν μάρτυρες ενός σοκαριστικού γεγονότος.

Την ώρα που επιμελούνταν την εκκλησία για την τελετή ένας άντρας εισέβαλλε ωρυόμενος και γεμάτος αίματα στην εκκλησία και πετούσε καρέκλες. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο ο συγκεκριμένος άντρας είχε κόψει τους όρχεις του με ψαλίδι και ήταν αφηνιασμένος. Το πάτωμα είχε γεμίσει αίματα και μάλιστα ένας από τους καλεσμένους αναφέρει σε τοπική εφημερίδα ότι είδε στο πάτωμα ένα κομμάτι από τους όρχεις.

Ο αιδεσιμότατος ενήργησε σχετικά γρήγορα και κάλεσε αστυνομία και ασθενοφόρο, τα οποία περισυνέλεξαν τον άντρα, ο οποίος μεταφέρθηκε αρχικά σε νοσοκομείο και μετά σε ψυχιατρική κλινική.

Δε θα το 'λεγες και καλό οιωνό για τον άντρα εν όψει του γάμου του. Και μετά σου λένε ότι ο γάμος δεν είναι ευνουχισμός...

kool

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top