Πρόσφατα η Apple παρουσίασε τα νέα της μοντέλα έξυπνων κινητών iPhone 5S και iPhone 5C τα οποία ανταποκρίνονταν πλήρως στις φήμες.
Ωστόσο η παρουσίαση της Apple απογοήτευσε τους φανατικούς θαυμαστές της, αφού ορισμένες «εκπλήξεις» που περίμεναν εναγωνίως δεν παρουσιάστηκαν ποτέ.

Συγκεκριμένα, παρόλο που παρουσιάστηκε το iPhone 5S και είχε όπως ήταν αναμενόμενο τον Touch ID αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων του και τον πανίσχυρο 64bit Α7 επεξεργαστή, αλλά και το iPhone 5C που έρχεται να αντικαταστήσει το iPhone 5, η όλη παρουσίαση απογοήτευσε σε ένα βαθμό το κοινό.
Οπως αναφέρει σχετικό άρθρο στο AppleWorldHellas.com, υπήρχαν ορισμένοι τομείς στους οποίους το κοινό δεν έμεινε ικανοποιημένο:

Oικονομικό iPhone
Διαψεύστηκαν οι φήμες που έκαναν λόγο για οικονομικό μοντέλο: Η οικονομικότερη έκδοση των 16GB εκτός συμβολαίου κοστίζει 549 δολάρια!

Χωρητικότητα 128 GB
Οι χωρητικότητες των μοντέλων παραμείναν ίδιες και φέτος και έτσι έχουμε 16, 32 και 64 GB.

Καλύτερο WiFi
Μπορεί τα νέα MacBook Air να είχαν αναβαθμισμένο WiFi chip για την υποστήριξη του 802.11ac., ωστόσο στην περίπτωση των iPhone, παρόμοια βελτίωση δεν έγινε ποτέ.

NFC
Η υποστήριξη NFC στα iPhones φημολογείται τα τελευταία 2 χρόνια αλλά η Apple δεν έφερε αυτή την τεχνολογία ούτε φέτος στα iPhones της.

Νέα iPads
Αν και υπήρχαν φήμες πως η Apple θα παρουσίαζε την νέα γραμμή των iPads της κάτι τέτοιο δεν έγινε και έτσι αναμένουμε το επόμενο event της Apple τον Οκτώβριο ή αρχές Νοεμβρίου.

Νέα Apple TV
Φήμες ανέφεραν πως η Apple θα παρουσίαζε ένα αναβαθμισμένο Apple TV με ίσως γρηγορότερο επεξεργαστή και με ένα iOS 7 χαρακτήρα. Τελικά η Apple δεν ανέφερε το παραμικρό για το συγκεκριμένο θέμα.

Πηγή: Appleworldhellas.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top