Μπορεί τώρα το καλοκαίρι να μην το πολυχρησιμοποιούμε λόγω υψηλών θερμοκρασιών, όμως ένα σεσουάρ βρίσκεται πάντα στο σπίτι. Δες πού και πώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, όμως, εκτός από τα μαλλιά σου.


1. Αφαίρεσε σημάδια από κερί ή κηρομπογιά
Άναψε το πιστολάκι στην υψηλή σκάλα και σημάδεψε στον λεκέ από κοντά μέχρι αυτός να... λιώσει. Στη συνέχεια αφαίρεσέ τον προσεκτικά με ένα βρεγμένο πανί.

2. "Σιδέρωσε" τα πλαστικά σου
Αν θέλεις να ισιώσει ένα πλαστικό τραπεζομάντηλο ή ακόμη και η κουρτίνα του μπάνιου σου, κράτα το πιστολάκι κάθετα απέναντί του και... φύσα ανεβοκατεβάζοντάς το πάνω κάτω σιγά σιγά. Πρόσεξε μόνο να διατηρείς απόσταση ασφαλείας για ευνόητους λόγους.

3. Δώσε... λάμψη στα γλυκά σου
Όσο παράξενο και να ακούγεται, αν θέλεις να "ζωντανέψεις" μια σοκολατένια τούρτα ή ένα κεκάκι με επικάλυψη σοκολάτας, λίγος αέρας από το πιστολάκι σου -στο πολύ χαλαρό εννοείται- θα του δώσει τη λάμψη που θα έδινε σε κάτι παγωμένο το ψυγείο. Δοκίμασέ το.

4. Ξεκόλλα μια φωτογραφία
Φύσα ζεστό αέρα στο πίσω μέρος της σελίδας του άλμπουμ όπου είναι κολλημένη η φωτογραφία που θέλεις να αφαιρέσεις, ενώ την ίδια στιγμή τράβα την ελαφρά από μπροστά. Αμέσως "έγινε" η δουλειά.

5. Εναλλακτικό ξεσκονιστήρι!
Για να μη σηκώνεις τα χέρια ψηλά σε μέρη που δεν μπορείς να φτάσεις για να ξεσκονίσεις, σήκωσε το... πιστολάκι. Ράφια, γωνίες και μέρη που δεν φτάνει χέρι, ο αέρας σίγουρα φτάνει.

http://www.womenonly.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top