Δεν έχει σημασία πόσο απασχολημένοι είστε, όλοι έχετε λίγα λεπτά το πρωί, πριν ξεκινήσετε την ημέρα σας. 

Αφιερώστε πέντε λεπτά κάθε μέρα... αυτή την εβδομάδα για να ξυπνήσετε και να τονώσετε τον οργανισμό σας.
Δοκιμάστε μία από αυτές τις πέντε ιδέες που ακολουθούν κάθε εργάσιμη ημέρα και θα διαπιστώσετε ότι θα νιώσετε πολύ καλύτερα σωματικά αλλά και πνευματικά.

Δευτέρα, η πιο δύσκολη ημέρα της εβδομάδας: Ξυπνήστε τον εαυτό σας με ήρεμο τρόπο, αποφεύγοντας τα πολλά ξυπνητήρια. Τεντωθείτε στο κρεβάτι σας και κάνετε κυκλικές κινήσεις με το κεφάλι σας.

Τρίτη, αισθάνεστε ότι έχετε παραπάνω ενέργεια: Τώρα ήρθε η ώρα να κινηθείτε. Μήπως ενδείκνυται ως ημέρα για να κάψετε λίγες θερμίδες; Ενεργοποιήστε το μεταβολισμό σας κάνοντας μερικά επιτόπου πηδηματάκια. Αν έχετε διάδρομο ή ποδήλατο έστω πέντε λεπτά αρκούν.

Τετάρτη, η μέση της εβδομάδας: Μήπως πλησιάζει το σαββατοκύριακο και ήδη αισθάνεστε καλύτερα; Μήπως λοιπόν πρέπει να προσθέσετε παραπάνω άσκηση; Μερικές ασκήσεις στα χέρια σας με βαράκια είναι μία τέλεια πρόταση.

Πέμπτη, πολλοί τη θεωρούν την καλύτερη ημέρα της εβδομάδας: Μια εβδομάδα κάθεται στο αυτοκίνητό σας και στο γραφείο σας, αφήστε το σώμα σας να τεντωθεί και να κινηθεί. Τεντωθείτε στο κρεβάτι σας, στη συνέχεια κάνετε μερικές ασκήσεις stretching και προτιμήστε τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να πάτε στη δουλειά σας ή παρκάρετε λίγο πιο μακριά για να περπατήσετε.

Παρασκευή, (ουφ) πάει και αυτή η εβδομάδα: Ώρα για χαλάρωση, μία ακόμη δύσκολη εβδομάδα έφθασε στο τέλος της. Κάνετε μία άσκηση που σας ευχαριστεί και οργανώστε το σαββατοκύριακό σας. Τα σχέδια αναζωογονούν την καθημερινότητά σας.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top