Αποκάλυψε πριν από ένα μήνα ότι είναι ομοφυλόφιλος....

Αυτό όμως που δεν είχε πει ποτέ δημοσίως είναι ότι είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει.

Ο πρωταγωνιστής του «Prison Break», Wentworth Miller κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε δείπνο για την Καμπάνια υπέρ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τόνισε ότι λόγω της καταπιεσμένης του σεξουαλικότητας, έκανε απόπειρες αυτοκτονίας από την ηλικία των 15 ετών.

«Κάθε μέρα ήταν μια δοκιμασία για μένα. Έπρεπε να προσπαθώ να είμαι αυτό που οι άλλοι ήθελαν. Να είμαι αποδεκτός. Έτσι πρόδιδα όμως, τον ίδιο μου τον εαυτό ώστε ν” ανταποκρίνομαι στις προσδοκίες των άλλων. Η πρώτη φορά που προσπάθησα να αυτοκτονήσω ήταν στα 15 μου. Περίμενα η οικογένεια μου να φύγει για Σαββατοκύριακο. Ήμουν μόνος μου στο σπίτι, και κατάπια ένα κουτί χάπια. Δεν θυμάμαι τι συνέβη τις επόμενες ημέρες, αλλά θυμάμαι πως μερικές μέρες μετά, βρισκόμουν στο λεωφορείο που με πήγαινε σχολείο, προσποιούμενος πως όλα είναι εντάξει».

Όσο για τους λόγους που άργησε να παραδεχτεί δημοσίως ότι είναι ομοφυλόφιλος, ο ηθοποιός δήλωσε: «Την περίοδο που πρωταγωνιστούσα στο Prison Break, έδινα πολλές συνεντεύξεις και είχα πολλές ευκαιρίες να το παραδεχτώ. Αλλά επέλεξα να μην το κάνω. Το ήξεραν η οικογένεια και οι φίλοι μου, και οι άνθρωποι που εμπιστευόμουν. Αλλά δημόσια δεν το έλεγα. Επέλεξα να υποκρίνομαι και να λέω ψέματα. Φοβόμουν πως αν το αποκάλυπτα, θα επηρέαζε αρνητικά την καριέρα την οποία με τόσο κόπο είχα χτίσει, ήμουν γεμάτος με φόβο».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top