Έγινε παγκοσμίως γνωστή ηθοποιός από τη συγκλονιστική ερμηνεία της στην ταινία...
«Οι αναμνήσεις μιας γκέισσας» αλλά και από το ρόλο της στην ταινία «Τίγρης και Δράκος».


Οι καλές αυτές μέρες της δόξας φαίνεται ότι πέρασαν για τη Zhang Ziyi η οποία εμπλέκεται στο μεγαλύτερο ίσως σκάνδαλο πορνείας και μαύρου χρήματος με κυβερνητικούς αξιωματούχους να φέορνται ως νούμερο ένα πελάτες της.

Η διάσημη ηθοποιός που της έχει απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα, κατηγορείται ότι τα τελευταία χρόνια έχει λάβει περισσότερα από 64 εκατ.ευρώ για τις βίζιτες που προσέφερε σε ισχυρούς άντρες πολιτικούς και πλούσιους Κινέζους επιχειρηματίες.


Ανάμεσα σε αυτούς που έχει έρθει σε σεξουαλική επαφή επί πληρωμή, είναι και ο πρώην υπουργός Εμπορίου Bo Xilai.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός κατηγορείται, ότι από το 2004 μέχρι το 2007 έλαβε τεράστια χρηματικά ποσά από τον Bo, ως αντάλλαγμα για τις ερωτικές της υπηρεσίες, ενώ τα 10 κρυφά ερωτικά ραντεβού μαζί του στην περιοχή του Πεκίνου, της απέφεραν περίπου 1,25 εκατ. ευρώ τη φορά.

Η ηθοποιός γνώρισε τον υπουργό από τον επιχειρηματία Xu Ming ο οποίος ισχυρίζεται ότι μόνο μία φορά έδωσε το ποσό των 750.000 ευρώ στην ηθοποιό για μια ερωτική συνεύρεση μαζί της το 2007.

Τα ΜΜΕ στην Κίνα μιλούν για το μεγαλύτερο ερωτικό σκάνδαλο στη μετά Μάο εποχή καθώς φαίνεται ότι αυτή είναι η αρχή του νήματος που τώρα ξετυλίγεται και όλα οδηγούν και σε άλλους υψηλόβαθμους αξιωματούχους.

H Κινέζα ηθοποιός Zhang Ziyi κάνει λόγο για συκοφαντική δυσφήμιση αρνούμενη τις κατηγορίες ότι έκανε βίζιτες.

Ωστόσο ήδη γίνονται έλεγχοι όχι μόνο για τα παράνομα κέρδη που εισέπραττε από τις πληρωμένες υπηρεσίες που προσέφερε, αλλά και για το ενδεχόμενο φοροδιαφυγής χάρη στις παρεμβάσεις του Xu και ανώτερων αξιωματούχων της κυβέρνησης.

fimes.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top