Μπορεί να είναι μια από τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη, αλλά όπως και οι «κοινές θνητές» αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία της, που της στερούν τη χαρά της «εργασίας»...


Όπως μεταδίδει το queen.gr, ένα από τα διασημότερα supermodels αυτή τη στιγμή στον πλανήτη, η Cara Delevingne παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 21 ετών, σκέφτεται πολύ σοβαρά να εγκαταλείψει το modeling, επάγγελμα που μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα την έχει μετατρέψει σε huge star και της έχει αποφέρει χρήματα με το τσουβάλι! Ο λόγος φυσικά δεν είναι ότι βαρέθηκε να πληρώνεται για να είναι όμορφη, αλλά γιατί αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα ψωρίασης!
Mέχρι σήμερα, το αυτοάνοσο αυτό νόσημα που την ταλαιπωρεί πολλά χρόνια, δεν της είχε δημιουργήσει ιδιαίτερο πρόβλημα, ωστόσο τον τελευταίο καιρό και ειδικά κατά τις εβδομάδες μόδας, λόγω του άγχους και της έντασης τα σημάδια στο σώμα της γίνονται ακόμα πιο έντονα, με αποτέλεσμα να χρειάζεται τόνους make up προκειμένου να τα καλύψει. Mάλιστα πρόσφατα, και λίγο πριν το show της Louis Vuitton η Kate Moss είδε το 21χρονο μοντέλο και σοκαρισμένη της δήλωσε ότι θα κάνει τα πάντα για να τη βοηθήσει...0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top