Τέλος στην αγωνία δεκάδων ανυποψίαστων γυναικών ανάμεσα τους και μαθήτριες λυκείου έβαλε η δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία «κατέβασε» ιστοσελίδα η οποία ανέβαζε τις φωτογραφίες και τα βίντεο ερωτικού περιεχομένου τα οποία είχαν τραβήξει οι κοπέλες με τους πρώην εραστές τους...

Η ιστοσελίδα exposeyourgf.blogspot.com, είχε ως σκοπό να ανεβάζουν οι απογοητευμένοι πρώην εραστές γυναικών, «καυτές» φωτογραφίες και βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου, ενώ μάλιστα υπήρχε και σελίδα στο facebook με αρκετές αποκαλυπτικές φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο, δεν έχουν να κάνουν μόνο με ενήλικες, καθώς σύμφωνα με την Esrpesso, σε αρκετές από αυτές τις περιπτώσεις οι συμμετέχοντες είναι μαθητές Λυκείου που έρχονται σε επαφή στις τουαλέτες του σχολείου.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα είχε προχωρήσει στο σημείο να κάνει διαγωνισμό για το ποιος χρήστης θα στείλει το πιο καυτό βίντεο, ενώ γι αυτόν που θα έστελνε το πιο αποκαλυπτικό, το «έπαθλο» ήταν η άμεση πρόσβαση του στο υλικό που είχε αποθηκευθεί στο μπλογκ.

Το μπλογκ, ανέβασε μάλιστα κατά πολύ την επισκεψιμότητα του όταν άρχισε να προωθεί μηνύματα μέσω της σελίδας τους στο facebook, με τίτλο «Δείξε μου την πρώην σου». Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κινητοποιήθηκε μετά από καταγγελίες γυναικών -ανάμεσα τους και μαθήτριες- οι οποίες είδαν φωτογραφίες τους και βίντεο τους να έχουν ανέβει στο site, με αποτέλεσμα η ιστοσελίδα να «κατέβει» και η ομάδα στο facebook να μπλοκαριστεί. Παράλληλα, οι Ελληνες αστυνομικοί ήρθαν σε επαφή με την διαχειριστική ομάδα του facebook προκειμένου να λάβουν τα απαραίτητα «ηλεκτρονικά αποτυπώματα. Των διαχειριστών του site, προκειμένου να αρχίσουν οι έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Πηγή: iefimerida

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top