Ετοιμαστείτε για το νέο Samsung Galaxy Gear smartwatch. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει το νέο έξυπνο ρολόι στις 4 Σεπτεμβρίου 2013, λίγο πριν την IFA 2013.

SAMSUNG GALAXY GEAR, ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΡΟΛΟΙ ΜΕ DUAL-CORE ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ

Μέχρι σήμερα είναι γνωστό ότι το Samsung Galaxy Gear θα χρησιμοποιεί οθόνη AMOLED 2.5 ιντσών με dual-core Samsung Exynos 4212 CPU επεξεργαστή πιθανότατα στο 1.5GHz, 1GB RAM, κάμερα, Bluetooth 4.0 για επικοινωνία με τον έξω κόσμο και NFC. Η διάρκεια της μπαταρίας του Galaxy Gear smartwatch λέγεται ότι θα είναι καλή. Επιπλέον χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ηχεία και accelerometer για την μουσική απόλαυση και καταγραφή διαφόρων κινήσεων. Φυσικά το λειτουργικό υπεύθυνο για την λειτουργία του ρολογιού θα είναι το Android. Οι εκδόσεις που έχουν δοκιμαστεί μέχρι σήμερα είναι Android 4.1 και Android 4.2.

Φαίνεται ότι το Samsung Galaxy Gear θα επικοινωνεί και θα λειτουργεί μόνο με Samsung smartphones και πιο συγκεκριμένα Samsung Galaxy smartphones, όχι όλα τα Android κινητά. Λέγεται επίσης ότι η εφαρμογή που θα χρειάζεται για την επικοινωνία του Samsung Galaxy Gear και την λειτουργία με το smartphone θα είναι διαθέσιμη μόνο μέσα από το Samsung App Store, όχι το Google Play.
H SAMSUNG ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ APPLE ΚΑΙ GOOGLE ΜΕ ΤΟ GALAXY GEAR SMARTWATCH. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟ ANDROID 4.2.

Περισσότερες πληροφορίες και χαρακτηριστικά θα μάθουμε καθώς πλησιάζουμε στις 4 Σεπτεμβρίου 2013, μια ανάσα πριν την IFA 2013. Τότε η Samsung θα αποκαλύψει το Galaxy Gear smartwatch και θα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από την Apple και το Google που υποτίθεται ότι δουλεύουν για παρόμοιου είδους συσκευές – έξυπνα ρολόγια.

Αν επαληθευθούν όλες οι πληροφορίες, το Samsung Galaxy Gear θα είναι διαθέσιμο κάποια στιγμή μέσα στον Οκτώβριο 2013.




πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top