Όσοι αντιλαμβάνονται το μέγεθος των χρημάτων και ο πλούτος που παράγεται σε μεγάλα τουρνουά πόκερ παγκόσμιας εμβέλειας, κατανοούν το λόγο που πολλά μέρη με μικρές οικονομίες επιδιώκουν να γίνουν η επόμενη "μικρογραφία" του Λας Βέγκας.


Αυτή την εβδομάδα η "καρδιά" του πόκερ χτυπάει στο Galway με το FTP Galway, το οποίο έχει τελικά ένα μεγάλο overlay στο Main Event ύψους 139.000 ευρώ.

Ωστόσο ο δήμαρχος του Galway, Padraig Conneely, βλέπει μία μεγάλη ευκαιρία να ξεδιπλώνεται μπροστά του μετά από αυτό το event. Συνολικά 3.500 παίκτες έφτασαν μέσα σε μερικά εικοσιτετράωρα στην πόλη των 77.000 κατοίκων για να γεμίσουν όλα τα ξενοδοχεία. Σύμφωνα με τις προβλέψεις των οικονομολόγων, το FTP Galway θα δημιουργήσει πλούτο ύψους €3 εκατομμυρίων. Αυτό σημαίνει ότι ο κάθε παίκτης θα ξοδέψει περίπου €857, κάτι που είναι εφικτό αν σκεφτεί κανείς το κόστος των ξενοδοχείων, το φαγητό και την διασκέδαση.



"Οι παίκτες του πόκερ ξοδεύουν πολλά χρήματα", δήλωσε ο ίδιος ο Conneely. "Ζουν καλά, τρώνε καλά και καταναλώνουν αλκοόλ εξίσου."

"Έχω μιλήσει με παίκτες και φαίνεται να τους αρέσει το Galway. Λατρεύουν τη νυχτερινή ζωή και την ατμόσφαιρα, δεν χρειάζεται να πάρουν αυτοκίνητα, πηγαίνουν περπατώντας όπου θέλουν και είναι αρκετά κοινωνικοί."

Η πραγματικότητα είναι πως το FTP Galway προσφέρει μία μοναδική εμπειρία σε αυτούς που το επισκέφθηκαν αφού χτίστηκε ένα ποκερικό χωριό τοποθετώντας διάφορα παιχνίδια που μπορούν να απολαύσουν οι παίκτες πέρα από το πόκερ. Έτσι μπορούν να παίξουν μπιλιάρδο, backgammon και πολλά ακόμα παιχνίδια.

Ο δήμαρχος επιθυμεί το συγκεκριμένο event να επιστρέψει και του χρόνου. "Οι διοργανωτές φαίνεται πως είναι ευχαριστημένοι. Ελπίζουμε πως θα το σκεφτούν να επιστρέψουν εδώ στο μέλλον."

http://www.pokerlobbygr.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top