Θα μπορούσε άνετα να είναι ελέφαντας, αλλά είναι είναι 
απλά το υψηλότερο άλογο που έχουμε δει ποτέ. Τρία μέτρα ύψος έχει το υψηλότερο άλογο του κόσμου και ζυγίζει έναν τόνο.


Ο Sovereign δεν είναι μονάχα το μεγαλύτερο άλογο της Ευρώπης. Δεν έχει σέλα στο νούμερό του «κάποτε είχαμε μια» αναφέρει ο Paul Evans αλλά «ψήλωσε ξαφνικά και του μεγάλωσε η περιφέρεια και δεν του έκανε καμία πλέον».
4

Το άλογο που ζυγίζει έναν ολόκληρο τόνο ανήκει στον Paul έναν νεαρό ιδιοκτήτη βενζινοπώλη, ο οποίος ομολογεί ότι κοστίζει ακριβά η συντήρησή του αλλά δέχεται βοήθεια από την «Κόκκινη Αγελάδα» και δωρεάν χρήση του χωραφιού ενός φίλου του.

Ως παιδί ο Paul ομολογεί ότι απολάμβανε τις ιστορίες του παππού του σχετικά με την περίοδο που ήταν άπορος και βοηθούσε έναν φίλο του σε στάβλο που διατηρούσε. Εκεί αγάπησε τα άλογα και αποφάσισε πως θέλει να αποκτήσει ένα και ο ίδιος.

2

Πρίν δύο χρόνια, παραδέχτηκε ότι βρήκε τον Sovereign μόλις δύο ετών τότε σε άσχημη κατάσταση. «Ήταν μόλις 1,5 μέτρο χωρίς ίχνος κρέατος στο σώμα του. Τον αγόρασε για 200 λίρες και γρήγορα έγινε πολύ γνωστό στην περιοχή εξαιτίας των διαστάσεών του καθώς ο κόσμος επισκεπτόταν τον στάβλο μόνο και μόνο για να τον θαυμάσει.
1
Πηγή:koolnews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top