Πίσω από την κάμερα βρέθηκε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Penelope Cruz αναλαμβάνοντας τα ηνία στα γυρίσματα του προωθητικού βίντεο για τη νέα της σειρά εσωρούχων.

Η 39χρονη, που πριν από λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, σχεδίασε τη σειρά σε συνεργασία με την αδελφή της Monica.

Οι θαυμαστές της ηθοποιού μπορεί να απογοητευτούν που δεν θα τη δουν αλλά εκείνη έχει φροντίσει το βίντεο να είναι άκρως ενδιαφέρον και… σέξι καθώς πρωταγωνιστούν πολλά μοντέλα φορώντας τα εσώρουχα της σειράς.

Η σταρ στο βίντεο είναι αναμφίβολα η Irina Shayk, μοντέλο από τη Ρωσία, η οποία αποτελεί- στο βίντεο- το αντικείμενο του πάθους του ηθοποιού Miguel Angel Silvestre.

Ο Silvestre φοράει τα «μαγικά» γυαλιά του, σύμφωνα με το σενάριο, και τότε βλέπει όλες τις γυναίκες με τα εσώρουχά τους. Αλλά βέβαια όλο αυτό είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό κι έτσι από τον χορό του με την Irina τον διακόπτει ο επίσης βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και σύζυγος της Penelope, Javier Bardem, ο οποίος υποδύεται το αφεντικό του.

«Δεν ήθελα να δείξω μόνο τα σώματα των μοντέλων, ήθελα να αφηγηθώ μία ιστορία», εξηγεί η Cruz. «Είναι σημαντικό να στείλουμε το μήνυμα πως αυτά είναι για όλους. Μπορώ να βρω ομορφιά σε τόσους διαφορετικούς τύπους γυναίκας», πρόσθεσε.

Παρότι η 39χρονη μένει μόνο πίσω από την κάμερα, η 36χρονηα αδελφή της εμφανίζεται και μάλιστα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη- σήμερα η κόρη της έχει ήδη γεννηθεί.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο











newsbeast.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top