Μπορεί να είναι μόνο 34ων χρονών αλλά έχει ήδη καταφέρει να είναι υψηλόβαθμο στέλεχος σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην βιομηχανία των ποpνό ταινιών.    



Ο Theo Sapountzis είναι CEO και Chairman στην (AVN) Adult Video News μία εταιρία που η New York Times έχει χαρακτηρίσει ότι είναι το Billboard της ποpνογραφίας.

Η AVN ή αλλιώς AVN Magazine αποτελείται κυρίως από διαφημίσεις τίτλων ποpνό και από κριτικές ταινιών. Έχει δημιουργήσει τα δικά της βραβεία (βασισμένα στα κινηματογραφικά Oscar) με περισσότερες από 100 κατηγορίες και κυκλοφορεί σε online αλλά και σε έντυπη μορφή.      

Η εταιρία άνοιξε το 1983 στην Φιλαδέλφια της Πενσιλβάνια και μία φορά τον χρόνο κάθε Ιανουάριο διοργανώνει συνέδριο ταινιών πορνό στο Las Vegas. Το μεγαλύτερο συνέδριο που πραγματοποιείται στις Ηνωμένες Πολιτείες.      

Ο Theo Sapountzis έχει Bachelor of Arts στο Management, Computer Information Systems από το American College of Greece και το 2010 ανέλαβε χρέη CEO και Προέδρου στην AVN. Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως CEO στην Jetcom Inc μία εταιρία εξόρυξης μεταλλευμάτων και ορυκτών στον Καναδά.  

Σήμερα ζει και εργάζεται στο Los Angeles και όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον αφού δεν συμπεριφέρεται σαν να του ανήκει η AVN. Η Huffingon Post σε πρόσφατη έρευνα σχετικά με την κρίση στα έσοδα των ταινιών ποpνό ζήτησε την γνώμη του. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top