H Jenna Jameson σήμερα είναι 39 χρονών, φέτος κλείνει 20 χρόνια από την πρώτη της συμμετοχή σε αισθησιακή ταινία και η πιο διάσημη  πορνοστάρ μπορεί να περηφανεύεται ότι κατάφερε να σπάσει κάθε taboo και να καταφέρει ότι καμία άλλη συνάδελφός της έχει καταφέρει. Ας δούμε λοιπόν τι έχει κάνει μέχρι σήμερα και έχει δημιουργήσει μία αυτοκρατορία γύρω από τ' όνομα της.   







Η αρχή


Ξεκίνησε την καριέρα της χορεύοντας σε club του Las Vegas και στην συνέχεια ποζάροντας για γυμνές φωτογραφήσεις απ’ όπου την ανακάλυψαν και έκανε την πρώτη της αισθησιακή ταινία το 1993.


Το δημιούργημά της


Το 2000 ίδρυσε την δική της εταιρία παραγωγής πορνό Club Jenna που αρχικά ήταν απλά μία ιστοσελίδα πορνό, στη συνέχεια η εταιρία περιελάμβανε την παραγωγή ταινιών και την διαχείρηση αρκετών website με ανάλογο υλικό.

















Η βιογραφία


Το 2004 κυκλοφόρησε την βιογραφία της How to make love like a porno star: ACautionary tale σε συνεργασία με τον Neil Strauss, η οποία έγινε τεράστια επιτυχία από την αρχή και παρέμεινε έξι εβδομάδες στην λίστα















Τα έσοδα


Μέχρι το 2001 η Jenna είχε καταφέρει να βγάζει 60.000$ για μία ημερα γυρισμάτων για αισθησιακό DVD, και 8.000$ για κάθε βραδιά που χόρευε σε strip club.














Club Jenna


H  εταιρία της Club Jenna κατάφερε μέσα σε μία πενταετία να γίνει κολοσσός και έτσι το 2006 το Playboy την εξαγόρασε.


































Tα παιδιά


Η Jenna το 2004 διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος ενώ ήταν έγκυος και απέβαλε, μετά από αυτό δεν μπορούσε να μείνει έγκυος. Τα κατάφερε το 2009 με τον τρίτο σύζυγό της όπου γέννησε δύο υγιέστατα αγοράκια.




http://www.peoplegreece.com/photo-gallery/jenna-jameson/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top