Ποιος είπε ότι δεν υπάρχουν «ροζ» σκάνδαλα και στην Silicon Valley; Η «κοιλάδα» της τεχνολογίας «συγκλονίζεται» τις τελευταίες μέρες από το διαζύγιο του συνιδρυτή της Google Sergei Brin, του οποίου η περιουσία ξεπερνά τα 22 δισ. δολάρια.


O 40χρονος Αμερικανός κροίσος χωρίζει ύστερα από έξι χρόνια γάμου για τα “ωραία μάτια” της 27χρονης Amanda Rosenberg, μιας φιλόδοξης υπαλλήλου της Google, η οποία-όλως τυχαίως- ήταν και σύντροφος του στενού συνεργάτη του και αντιπροέδρου του Android, Hugo Barra. Εκπρόσωπος της Google επιβεβαίωσε ότι ο Brin βρίσκεται τους τελευταίους μήνες σε διάσταση με τη σύζυγό του Anne Wojcicki και μητέρα των δυο παιδιών τους.

Η βρετανική Daily Mail σε δημοσίευμα της αναφέρει ότι η νεαρή Βρετανίδα σπούδασε στο πανάκριβο Marlborough College, με ετήσια δίδακτρα 31.000 λίρες και ήταν συμφοιτήτρια της πριγκίπισσας Βεατρίκης, αλλά και των Kate and Pippa Middleton.

Η Wojcicki θα μπορούσε να γίνει πάμπλουτη, αφού, σύμφωνα με τη νομοθεσία της Καλιφόρνια σε περίπτωση διαζυγίου η περιουσία μοιράζεται στη μέση. Δυστυχώς, για εκείνη, όμως, είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, γεγονός που περιορίζει κατά πολύ τις απαιτήσεις της.

Το θέμα είναι, όμως, ότι η ερωτική σχέση του Brin με τη Rosenberg προκαλεί επιπλοκές και στη λειτουργία του αμερικανικού κολοσσού. Λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση του νέου Nexus 7, o aντιπρόεδρος του Android, Hugo Barra, εγκαταλείπει την Google για την Xiaomi. Η ανακοίνωση του διαζυγίου συμπίπτει την παραίτηση του Barra, την οποία πολλά δημοσιεύματα αποδίδουν στην «προδοσία» του Brin, ο οποίος άρχισε να βγαίνει με την πρώην του. Tο ζευγάρι είχε θεαθεί νωρίτερα στις αρχές του χρόνου μαζί στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, φορώντας τα γυαλιά της Google.

Mάλιστα, η Rosenberg είναι και marketing manager του συγκεκριμένου προϊόντος, το οποίο διαφήμιζε και η ίδια στο παρελθόν.

http://www.fortunegreece.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top