Αν βάλεις το δάχτυλό σου μέσα στον κόλπο της με την παλάμη σου να είναι προς τα πάνω, τη στιγμή που εκείνη είναι ξαπλωμένη ανάσκελα και φέρεις μετά τα δάχτυλά σου προς τα πάνω, πιθανόν να είναι κάπου κοντά στο σημείο G.
Ο χειρωνακτικός τρόπος εξεύρεσης του σημείου G είναι ο πιο εύκολος, αλλά παράλληλα μπορείς να χρησιμοποιήσεις και διάφορες στάσεις του s$x, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις αυτό που κρύβεται τόσο βαθιά.

Από την πίσω πόρτα

Οι είσοδοι που χρησιμοποιείς σπανίως κατά τη διάρκεια της σuνουσίας είναι οι πιο αξιόπιστες στο να σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις το σημείο G.

Μπορείς να δοκιμάσεις το d0ggy style ή τη στάση κουτάλι (και οι δύο είστε ξαπλωμένοι στο πλάι κοιτάζοντας προς την ίδια κατεύθυνση, καθώς εσύ μπαίνεις από πίσω) αν επιθυμείς μια πιο ξεκούραστη επιλογή.

Για να έχεις τις μεγαλύτερες πιθανότητες για επιτυχία με τις σπάνιες εισόδους, το πέ0ς σου πρέπει να τριφτεί στην μπροστινή πλευρά του κόλπου της.

Όταν εκείνη βρίσκεται στα τέσσερα, θα πρέπει να σχηματίζει ένα τόξο με την πλάτη της και όχι να της βάλεις το κεφάλι κάτω στο κρεβάτι. Μπορείς να προσπαθείς να ανασηκώσεις λίγο τους γλουτούς της, σπρώχνοντας τους προς τα κάτω, ώστε να καταφέρεις να εντοπίσεις το σημείο G.

Γυναίκα από πάνω

Πολλές είναι οι γυναίκες που προτιμούν τις στάσεις, κατά τις οποίες είναι αυτές από πάνω. Αυτό, πιθανόν, έχει να κάνει με το γεγονός ότι όταν εκείνη βρίσκεται από πάνω, έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Οι στάσεις αυτές είναι ιδανικές για να ανακαλύψεις το σημείο G, καθώς η σύντροφός σου μπορεί να στρίψει τους γοφούς τους ακριβώς όπως επιθυμεί, ώστε να βρει τη σωστή θέση που θα την κάνει να νιώθει καλά. Μπορεί να δοκιμάσει να ξαπλώσει μπροστά ή πίσω, τη στιγμή που θα ρυθμίζει κιόλας την ταχύτητα και την πίεση που θα ασκείται στο σημείο G της.

Περιστροφικές κινήσεις

Η «Περιστροφική Γυναίκα» ονομάζεται μια στάση του αντρικού sex. η οποία είναι περίφημη για τη διέγερση του σημείου G. Ξεκίνα, όντας εσύ ξαπλωμένος και με εκείνη να βρίσκεται από πάνω σου. Έπειτα θα πρέπει να γείρει προς τα κάτω μέχρι να μπορεί να φτάσει τους αστραγάλους σου. Έτσι θα πρέπει να κινηθεί πάνω κάτω, ή κυκλικά. Η γωνία που δημιουργείται κάνει τον κόλπο να σφίγγει περισσότερο κι έτσι το τρίψιμο του πέους σου της εξασφαλίζει μεγάλη απόλαυση του σημείου G. Επίσης, σε αυτή τη στάση μπορεί να ερεθίσει και την κλειτορίδα της και η απόλαυση να είναι διπλή.

Τα πόδια στους ώμους

Οι στάσεις κατά τις οποίες τα πόδια της ακουμπούν στο στhθ0ς ή τους ώμους σου, είναι το ίδιο καλές για το σημείο G.

Στο ταντρικό s$χ η στάση αυτή είναι γνωστή ως «Πίεση του λουλουδιού».

Ξεκίνα με τον ίδιο τρόπο που θα το έκανες για την ιεραποστολική στάση, κι όταν θα έχεις διεισδύσει μέσα της, θα πρέπει εκείνη να σηκώσει τα πόδια της μέχρι αυτά να πιέζουν το στήθ0ς σου ή να βρίσκονται πάνω στους ώμους σου.

Εσύ μπορείς να γείρεις προς τους γλουτούς της για να τη βοηθήσεις τη στιγμή που εκείνη θα πιάσει τους γοφούς σου και θα σε φέρει πιο κοντά της για ακόμα μεγαλύτερη διείσδυση. Η στάση αυτή λειτουργεί για το σημείο G λόγω της γωνίας του πέους σου καθώς μπαίνει, αλλά και του βάθους που μπορεί να φτάσει.

Ώρα για συγχώνευση

Για να κάνεις τη στάση της ένωσης, θα πρέπει να κάθεσαι και να έχεις τα πόδια σου τεντωμένα μπροστά και τα χέρια σου πίσω ώστε να μπορείς να στηρίζεσαι.

Η παρτενέρ σου θα πρέπει να σε καβαλήσει και να ξαπλώσει πίσω, ρίχνοντας το βάρος της στα χέρια που θα βρίσκονται πίσω από το σώμα της. Έτσι θα μπορεί να κινείται μπρος πίσω. Είναι πολύ δύσκολο να διατηρηθείς για πολλή ώρα στη στάση αυτή, καθώς τα χέρια της θα κουραστούν γρήγορα, αλλά το να την προσπαθήσετε αξίζει πραγματικά, καθώς η γωνία και η κίνηση είναι τέλειες για την ικανοποίηση του σημείου G.

Ok, παραδέχομαι ότι πρέπει να κάνεις αρκετά πειράματα, όχι μόνο για να καταφέρεις να βρεις και να ερεθίσεις το σημείο G, αλλά και για να κάνεις αυτές τις στάσεις. Αλλά η ευχαρίστηση που θα έχει στο πρόσωπό της μετά το τέλος της ερωτικής πράξης, δε θα συγκρίνεται με τίποτα.Tragiko.net

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top