Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το "παρών" στην παρουσίαση του Σαβιόλα λέγοντας τους λόγους που τον ώθησαν να κάνει την υπέρβαση.



Ζήτησε να πέσουν οι τόνοι για τον προπονητή, καθώς δεν υπάρχει θέμα, σχολίασε πως η ομάδα έχει καλό υλικό, αλλά και πως θα ενισχυθεί. Μίλησε για τις σκέψεις του για την δημιουργία ιδρύματος, όπως και το να παραιτηθεί από Πρόεδρος στην ΠΑΕ.

Το μεσημέρι (14:00) της Τρίτης (6/8) παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (στην Αίθουσα εκδηλώσεων του V’ammos) το μεγάλο μεταγραφικό "μπαμ" του φετινού καλοκαιριού και μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Αργεντινός σούπερ-σταρ, Χαβιέρ Σαβιόλα.

Στην εκδήλωση έδωσε το "παρών" και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μίλησε για την υπέρβαση που έκανε με την απόκτηση του σπουδαίου Λατινοαμερικανού επιθετικού.

Παράλληλα, αναφέρθηκε τόσο στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας, όσο και για τον Μίτσελ επισημαίνοντας πως δεν υπάρχει θέμα με τον κόουτς, οπότε θα πρέπει να σταματήσει η προπονητολογία.

Σχολίασε πως το υλικό στο ρόστερ είναι καλό, αλλά και πως θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση, εξέφρασε την σιγουριά του πως η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη όταν θα πρέπει, ενώ ξεκαθάρισε πως ακόμη και στο ενδεχόμενο που παραιτηθεί από το πόστο του (εξηγώντας τους λόγους), αυτό δεν θα πρέπει να ανησυχήσει κανέναν, αφού θα παραμείνει κοντά στον σύλλογο. Επίσης, αναφέρθηκε και στις σκέψεις του για την δημιουργία ιδρύματος.

Αρχικά είπε: "Είμαστε χαρούμενοι που ήρθαμε να παρουσιάσουμε τον κ. Σαβιόλα. Έναν παίκτη-κόσμημα για το ελληνικό πρωτάθλημα πέραν της υπέρβασης που κάναμε. Πιστεύω και η εμπειρία του και η τεχνική του και αυτά που έχει κάνει στην καριέρα του θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα μας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Από εκεί και πέρα όταν θα έρθει η στιγμή που θα είναι προετοιμασμένος κατάλληλα θα δείξει την αξία του και θα μας κάνει χαρούμενους όλους".

Σε ερώτηση για την υπέρβαση για τον Σαβιόλα και για τον Μίτσελ, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε: "Κατ' αρχάς, ήρθαμε εδώ για τον κ. Σαβιόλα και όχι για άλλα ερωτήματα αλλά μπορούμε να απαντήσουμε.

Πρώτον για την υπέρβαση, νομίζω ότι αυτό που έχει κουράσει τον κόσμο είναι αυτή η μιζέρια που βγαίνει από τα ΜΜΕ για όλα αυτά τα μέτρα και όλα αυτά που κάνει η κυβέρνηση για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα σημερινά δεδομένα. Πιστεύω πως αυτό θα πρέπει να σταματήσει. Να βάλουμε κάτω το κεφάλι και να δουλέψουμε.

Από εκεί και πέρα ορισμένοι από εμάς που μπορούμε να κάνουμε μία υπέρβαση για τον τόπο και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο νομίζω ότι είναι υποχρέωση όλων μας. Εγώ είμαι στην ευχάριστη θέση λόγω της δουλειάς μου και επειδή έχουμε νοικοκυρέψει την ομάδα μας μπορούμε να το πράξουμε. Το θεωρώ ηθική μου υποχρέωση.

Θεωρώ πως τέτοιες υπερβάσεις πρέπει να γίνονται από όλους. Το θέμα με τον προπονητή και την προπονητολογία πρέπει να σταματήσει. Ο Ολυμπιακός όταν πρέπει θα είναι έτοιμος. Από εκεί και πέρα η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό, έχει ενισχυθεί, θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο και δεν υπάρχει κανένας λόγος για κάτι άλλο. Η ομάδα έχει κάνει πολύ σκληρή προετοιμασία. Έτσι είναι λογικό όταν είναι κουρασμένη να μην μπορεί να δείξει αυτά που πρέπει στο γήπεδο. Εμείς παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις και οποιαδήποτε αλλαγή χρειαστεί θα γίνει. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχολούμαστε με αυτό. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή. Υπάρχεις χρόνος. Έχουμε 40 μέρες πριν το Champions League. Υπάρχει πολύτιμος χρόνος για αυτό".

"Είμαστε δίπλα στον Ολυμπιακό"

Για το Olympiacos Foundation, αλλά και για την πρόθεση του να παραιτηθεί από τον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ, χωρίς όμως να σταματήσει να στηρίζει την ομάδα, υποστήριξε: "Το ίδρυμα αυτό το έχουμε σκεφτεί εδώ και έναν χρόνο. Έχουμε κάνει τις απαιτούμενες διεργασίες για να λειτουργήσει. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός έχει βοηθήσει πολλά ιδρύματα.

Σε αυτό το ίδρυμα όπως το σκέφτομαι θα μετέχουν άνθρωποι με γνώση για να βοηθήσουν τον κόσμο που το έχει ανάγκη.

Από εκεί και πέρα εγώ σκέφτομαι να παραιτηθώ από την προεδρία του Ολυμπιακού.

Είναι κάτι που το έχω πει πέρυσι στο συνέδριο της Θύρας 7, πέρυσι και το λέω γιατί στη ζωή μου δεν έχω μάθει να ζω σαν όμηρος του οποιουδήποτε εισαγγελέα. Δεν με εκφράζει η Ελλάδα του κ. Κορρέ και της κ. Παπανδρέου, οι οποίοι μπορούν με μία δίωξη να σε βάλουν σε μία εμπειρία χρόνων, χωρίς κανένα στοιχείο και να υποφέρεις καθημερινά και κοινωνικά και επαγγελματικό.

Αυτό είναι κάτι που δε με ευχαριστεί. Από εκεί και πέρα, είχα επι ότι ο αθλητικός νόμος που είχε ψηφιστεί είναι ένας νόμος που μπορεί οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς στοιχεία να σε οδηγήσει στη θέση του κατηγορούμενου, οπότε εγώ δε μπορώ να πάρω αυτό το ρίσκο. Είχαμε στείλει τότε και τις θέσεις.

Αυτά έχουν δρομολογηθεί και θα σας ενημερώσουμε σύντομα. Να μην υπάρχει καμία ανησυχία, είμαστε δίπλα στον Ολυμπιακό. Πιστεύω και φέτος ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα, θα προσφερει καλύτερο θέαμα και αν είμαστε τυχεροί στην κλήρωση του Champions League πιστεύω ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα. Είμαστε αισιόδοξοι".

Σε ερώτηση μάλιστα για τα σενάρια εξαγοράς του τηλεοπτικού σταθμού 902 από τον ίδιο, διέψευσε κατηγορηματικά ένα τέτοιο πλάνο: "Δεν υπάρχει ούτε καν συζήτηση για το θέμα του 902. Το διαψεύδω κατηγορηματικά", σχολίασε μεταξύ άλλων.

 redplanet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top