Μια δυσάρεστη έκπληξη για τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής ήταν η συζήτηση που φιλοξενούσε το αμερικανικό ρατσιστικό φόρουμ Stormfront.org, με το οποίο αμφισβητούσε την Ελληνικότητα του Ηλία Κασιδιάρη και καλούσε τα μέλη του να απαντήσουν στην ερώτηση: «Είναι ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, λευκός άντρας;»…


Η συγκεκριμένη δημοσίευση του Αμερικάνικου ακροδεξιού φόρουμ (η οποία δεν είναι πλέον προσβάσιμη εδώ και κάποιες ώρες και έχει «κατεβεί» από τους διαχειριστές) μόνο κολακευτική δεν είναι για τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, αφού τα μέλη της εν λόγω ιστοσελίδας τον παρουσιάζουν ότιδήποτε άλλο εκτός από χαρακτηριστικό δείγμα της Αρίας Φυλής. (Δείτε στο slideshow κάποιες από τις απόψεις αυτές)

Το μέλος της εν λόγω ιστοσελίδας με το ψευδώνυμο «Suedepuma», αφού έθεσε το επίμαχο ερώτημα στη συνέχεια ανεβάζοντας 4 φωτογραφίες του Κασιδιάρη, σχολίασε: «Κρίνοντας από αυτές τις φωτογραφίες φαίνεται να έχει κάποια αφρικανική πρόσμιξη. Δεν φαίνεται να έχει τα τυπικά ελληνικά ή ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά. Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε σε τί ποσοστό είναι Ευρωπαίος ή Αφρικανός».

Σε ανάλογο στιλ ήταν και το σχόλιο του χρήστη StefanF: «Μοιάζει σαν να έχει νέγρικο αίμα, δεν θα τον χαρακτήριζα λευκό. Υπάρχουν ορισμένοι “ Έλληνες” που έχουν νέγρικο αίμα. Πρέπει να αναλύουμε τον καθένα πιο αντικειμενικά, ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους»

Στη συνέχεια ακολούθησαν 11 σελίδες με σχόλια όπως:

 «Ο Ηλίας Κασιδιάρης μάλλον έχει αφρικανικές ρίζες».

«Ο Ηλίας Κασιδιάρης Μοιάζει με Αιγύπτιο».

«Ο Η.Κ. Μοιάζει με Βραζιλιάνο μιγά, δεν είναι λευκός»

«Ο Η.Κ. φαίνεται σαν έχει νέγρικο αίμα, δεν θα τον συμπεριλάμβανα στους λευκούς»

«Ο Η.Κ.  δεν έχει νέγρικο αίμα, αλλά θα μπορούσε να έχει αίμα από Ρομά από Τούρκους»

«Αν τον έβλεπα στον δρόμο μάλλον θα υπέθετα πως δεν είναι Έλληνας. Τα χείλη του είναι μεγάλα, θυμίζουν Αφρικανό. Τον συμπαθώ πολύ τον τύπο, αλλά δεν θα συμφωνούσα να παντρευτεί καμία γυναίκα από την οικογένειά μου».

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα (stormfront.org) κάνει κάλεσμα σε όσους ανήκουν στη «λευκή φυλή» να «προστατεύσουν τους εαυτούς τους, τη φυλή τους και τον κόσμο», ενώ διοργανώνει ετήσιο σεμινάριο «φυλετικής καθαρότητας» κοντά στο Νόξβιλ του Τενεσί, μία «αποκλειστικά λευκή» περιοχή, όπως την χαρακτηρίζουν οι διαχειριστές του ιστολογίου.  Άγνωστο παραμένει μετά από αυτή την δημοσίευση εάν ο Ηλίας Κασιδιάρης, θα είναι καλοδεχούμενος σε αυτό το ετήσιο φεστιβάλ των λευκών στον Αμερικάνικο Νότο. Εκεί όπου πολλοί από τους κατοίκους φημίζονται για τις ρατσιστικές απόψεις τους και είναι ακόμα θιασώτες του γνωστού ρητού: «The South Will Rise Again»


kamarinia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top