​Φωτογραφίες από το γάμο της Βίκυς Σταμάτη με τον Άκη Τσοχατζόπουλο στο Παρίσι είδαν το φως της δημοσιότητας με τη σύζυγο του πρώην υπουργού να υποστηρίζει ότι ο σύζυγος της ήταν αυτός που ήθελε να παντρευτούν στο Παρίσι !!!!
Για το γάμο αυτό πολλοί χαρακτήρισαν την κ.Σταμάτη, η οποία παρεμπιπτόντως κατάγεται από το Ζέλι Φθιώτιδας μεγαλομανή ....καθώς επέλεξε να παντρευτεί στη γαλλική πρωτεύουσα και να κάνει τη δεξίωση σε ένα από τα ακριβότερα ξενοδοχεία στον κόσμο !!!

Ο γάμος που έγινε στις 11 Ιουλίου του 2004 στη γαλλική πρωτεύουσα τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας ...όχι μόνο για το πανάκριβο νυφικό γνωστού σχεδιαστή που φόρεσε η κ.Σταμάτη αλλά και την προσήλωση και την ευτυχία του ζευγαριού στο μυστήριο!

Εννέα χρόνια μετά η Βίκυ Σταμάτη υποστηρίζει, σύμφωνα με την Real News, ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν εκείνος που επέλεξε το Παρίσι για το γάμο τους, ενώ εκείνη σύμφωνα με τα λεγόμενα του δικηγόρου τους δεν είχε πρόβλημα να κάνει το γάμο της ακόμη και σε…. χωριό!

Λίγο πριν το γάμο οι σχέσεις του ζευγαριού με την πρώην σύζυγο του υπουργού ήταν εχθρικές και όπως υποστηρίζει η Βίκυ Σταμάτη για αυτό και  ο Άκης Τσοχατζόπουλος επέμενε να παντρευτούν εκτός Ελλάδας για να αποφύγουν τυχόν φασαρίες …

Τι απαντά η κ.Σταμάτη σε όσους την κατηγορούν για χλίδες και πολυτέλειες;;;

H σύζυγος του πρώην υπουργού υποστηρίζει πως οι καλεσμένοι της ήταν μόνο...  33 άτομα και πως ο στολισμός της εκκλησίας ήταν πολύ απλός … !!!

Όσο για την δεξίωση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ένα από τα πιο ακριβά ξενοδοχεία του κόσμου,  η κ.Σταμάτη το δικαιολόγησε λέγοντας πως επιλέχτηκε εξαιτίας του γεγονότος ότι ήταν δίπλα στην εκκλησία που παντρεύτηκαν !!

star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top