Εμμονή με τις βούλες της λεοπάρδαλης έχει ο Lance Brieschke, ο επονομαζόμενος Larry Da Leopard για ευνόητους λόγους. Ο 40χρονος tattoo artist από το Τέξας έχει καλύψει ολόκληρο το σώμα του με περισσότερες από χίλιες βούλες για να γίνει μισός άνθρωπος-μισός αιλουροειδές.


Ο Λάρι είναι γνωστή προσωπικότητα του Austin καθώς κυκλοφορεί φορώντας μόνο ένα κομμάτι δέρμα στο… επίμαχο σημείο και παρουσιάζει το «νούμερό» του.

Ο ίδιος αυτοαποκαλείται «manimal» από την ένωση των λέξεων «man» και « animal» και υποστηρίζει πως τα λεοπαρ τατουάζ του τού έχουν δώσει ιδιότητες αιλουροειδούς καθώς βλέπει στο σκοτάδι, τρέχει πολύ γρήγορα και κυνηγά τη νύχτα…

Άρχισε να διακοσμεί το σώμα του στην ηλικία των 20 και στα 25 γέμισε το πρόσωπό του βούλες. Οι γονείς του δεν ενέκριναν αυτή την επιλογή του κι έτσι για μία δεκαετία ο Λάρι δεν είχε επαφές με τους δικούς του, απογοητευμένος που δεν κατανοούσαν τον τρόπο έκφρασης που είχε επιλέξει.

«Τους πήρε δέκα χρόνια να το δεχτούν αλλά σήμερα έχουμε καλύτερη σχέση», δήλωσε στη Daily Mail.

Η σύντροφός του τον έχει δεχτεί με τις… βούλες του αλλά δεν αντιδρούν όλοι με τον ίδιο τρόπο: του έχουν απαγορεύσει την είσοδο σε εστιατόρια και τον έχουν κατηγορήσει πως είναι ακόμα κι ο… διάβολος.

«Είμαι περήφανος για τα τατουάζ μου. Όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη το πρωί μου αρέσει αυτό που βλέπω», λέει.

Στην προσπάθειά του να γίνει όσο πιο λεοπάρδαλη γίνεται ο Λάρι έκανε τατουάζ βούλες ακόμα και στα γεννητικά του όργανα. «Δεν θα το πρότεινα σε κανέναν», είπε, «αλλά για μένα η τέχνη αξίζει τον πόνο».

Κάποιες φορές μέσα στο χρόνο ξαναπερνά τα τατουάζ στο πρόσωπό του επειδή ξεβάφουν στον ήλιο. Και ο επόμενος στόχος του είναι να κάνει τατουάζ και στα βλέφαρά του. Δεν θέλει όμως να το κάνει ο ίδιος, «είναι κάπως δύσκολο να κάνεις τατουάζ στα δικά σου βλέφαρα», σχολιάζει.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο












newsbeast.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top