Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν ξέχασε τα όσα είχε πει ο αντιπρόεδρος της κινεζικής ομοσπονδίας και… αρνήθηκε να του δώσει το χέρι του λίγο πριν αναχωρήσει από την Κίνα.



Η Κίνα δεν κατάφερε να προκριθεί στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας και πλέον η θέση του Έλληνα τεχνικού δεν είναι σίγουρη στον πάγκο της ομάδας. Στον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού ασκήθηκε έντονη κριτική μετά την αποτυχία αυτή και ένας από τους μεγαλύτερους επικριτές του ήταν ο αντιπρόεδρος της κινεζικής ομοσπονδίας, Χου Γιάσι, ο οποίος βρέθηκε στο αεροδρόμιο κατά την αναχώρηση του Γιαννάκη. Ο Γιάσι πήγε να δώσει το χέρι του στον Έλληνα τεχνικό και να τον χαιρετήσει, αλλά εκείνος τον… απέφυγε.

Γεγονός που σχολιάστηκε στα δελτία ειδήσεων της Κίνας μιας και η συγκεκριμένη κίνηση του Έλληνα τεχνικού έγινε μπροστά στις κάμερες.

Ο αντιπρόεδρος της κινεζικής ομοσπονδίας, Χου Γιάσι, ασκούσε έντονη κριτική στον 54χρονο τεχνικό και ειδικότερα μετά την πέμπτη θέση που κατέλαβε η εθνική Κίνας στους Πανασιατικούς Αγώνες.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης λίγο πριν φύγει από την Κίνα με προορισμό την Ελλάδα είπε… «αγαπώ το κινεζικό μπάσκετ, ελπίζω να επιστρέψω. Ευχαριστώ για όλα, θα τα πούμε σύντομα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top