Άδειες για λευκά ταξί ειδικής μίσθωσης δόθηκαν από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Θεσσαλονίκης

, μετά από σχετική πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Κεντρική Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα και του.


Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Γεώργιου Τσαμασλή...Συγκεκριμένα, οι Εντεταλμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής και Ανατολικής Θεσσαλονίκης κ.κ. Ιωάννης Παγώνης και Κωνσταντίνος Πάλλας, αντίστοιχα, παρέδωσαν 21 άδειες ειδικής μίσθωσης για λευκά ταξί και μία (1) άδεια για ταξί ΑμεΑ, κατά τη διάρκεια ειδικής σύσκεψης με τους δικαιούχους.

«Στο πλαίσιο της αναπτυξιακής πολιτικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας προχωρούμε στην υλοποίηση δράσεων, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των συμπολιτών μας. Η λειτουργία των λευκών ταξί πρόκειται να διευκολύνει τη μετακίνηση ομάδων άνω των τεσσάρων ατόμων, εξυπηρετώντας, παράλληλα, δρομολόγια από και προς τις απομακρυσμένες περιοχές πλησίον της Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, αναμένεται να συμβάλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού, καθώς παρέχουν τη δυνατότητα στους τουρίστες να περιηγηθούν στη Θεσσαλονίκη, αλλά και να επισκεφτούν τις όμορες τουριστικές περιοχές», τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Γεώργιος Τσαμασλής.

Από την πλευρά τους, τόσο ο κ. Παγώνης, όσο και ο κ. Πάλλας έκαναν λόγο για μία σημαντική πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εν μέσω οικονομικής κρίσης, που θα διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό τους πολίτες, αλλά και τους επισκέπτες, εξυπηρετώντας ομάδες άνω των τεσσάρων ατόμων και συνδέοντας τη Θεσσαλονίκη με τους γειτονικούς τουριστικούς προορισμούς.
Σημειώνεται ότι τα λευκά ταξί είναι εννέα θέσεων, δεν διαθέτουν ταξίμετρο και εξυπηρετούν το κοινό κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού μέσω τηλεφώνου ή διαδικτύου, με συμφωνία μίσθωσης.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία
Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη
Μ.Ε. Θεσσαλονίκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top