Το δικό του τρόπο για να πάρει το αίμα του πίσω για το ξύλο που είχε φάει πριν δυο μήνες από τον πεθερό και τον κουνιάδο μιας νεαρής γυναίκας στον Αλισσό Αχαΐας,
βρήκε νεαρός άντρας, που... εργάζεται ως πλακοστρωτής και εγκαταστάτης υδραυλικών.

Ο άντρας πριν από δυο μήνες πήρε εργολαβικά δουλειά για τη συντήρηση και τοποθέτηση ειδών υγιεινής στο σπίτι της παντρεμένης γυναίκας, αλλά κατά την εκτέλεση των εργασιών προέκυψε «φλερτ» μαζί της.

Η αρχική εξέλιξη δεν ήταν η καλύτερη γι΄ αυτόν, καθώς κατά έναν περίεργο τρόπο την ημέρα που ήταν να πληρωθεί για τη δουλειά του, πιάστηκε στα πράσα από τον πεθερό και τον κουνιάδο της, να βρίσκεται στα προκαταρκτικά ερωτικών περιπτύξεων μαζί της .

Η εξέλιξη γι΄ αυτόν ήταν οδυνηρή, καθώς από τους δυο άντρες έφαγε το ξύλο της χρονιάς, ενώ για να τον τιμωρήσουν δεν τον πλήρωσαν για την εργασία.

Με οδηγό την παροιμία που θέλει η «εκδίκηση» να είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, ο νεαρός μετά από δυο μήνες υπομονή, κατάφερε μετά από αλλεπάλληλα μηνύματα και τηλέφωνα να πείσει την γυναίκα- για χάρη της οποία έχασε λεφτά και έφαγε και ξύλο - να βγουν .

Το ζευγάρι κατέληξε στην περιοχή του Κεφαλόβρυσου της Πάτρας όπου εν μέσω περιπτύξεων ο άντρας κατόρθωσε και της πήρε τα εσώρουχα.

Στη συνέχεια μέσω ταχυδρομικής εταιρείας έστειλε τα εσώρουχα στον άντρα, τον πεθερό και τον κουνιάδο της, παίρνοντας με αυτό τον τρόπο το αίμα του πίσω. Όσο για την τύχη της γυναίκας οι φήμες θέλουν να χει ΄ καιρό να κυκλοφορήσει στην περιοχή όπου ζει.

patrastimes.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top