Καλό αμυντικό αλλά και σοβαρό επαγγελματία χαρακτήρισαν, τον Μιγκέλ Τόρες ο Πάμπλο Ορμπάιθ και ο προπονητής του στη Χετάφε, Μιγκέλ Γκαρθία Πλάθα, μιλώντας στη «Real News».


Ο πρώην μέσος των «ερυθρόλευκων», τόνισε: «Ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος και στο πρόσωπο του Μιγκέλ Τόρες βρήκε έναν πραγματικά καλό αμυντικό. Αν πρέπει να επιλέξω με ποιον από τους Ραούλ Μπράβο και Ιβάν Μαρκάνο μοιάζει περισσότερο, θα πω τον δεύτερο. Ο Τόρες είναι πιο κοντά ως παίκτης από τον Ιβάν. Και ο Ιβάν είναι ένας σοβαρός άνθρωπος και αμυντικός. Μόνο που ο Τόρες παίζει, κυρίως, δεξιά και άρα μπορούμε να πούμε ότι είναι ένας Μαρκάνο αλλά για τα δεξιά».

Από τη μεριά του ο προπονητής του στη Χετάφε, δήλωσε: «Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω που μπορεί να ζητήσει κανείς από τον Μιγκέλ. Είναι επαγγελματίας. Πολύ σοβαρός. Συνεπής ποδοσφαιρικά. Δεν δημιουργεί προβλήματα. Είναι ένας παίκτης που μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις με πολλούς τρόπους. Παίζει και στα δύο άκρα της άμυνας και στο κέντρο. Τον είχα χρησιμοποιήσει παντού και ήταν καλός. Έχει ουσία στο παιχνίδι του. Είναι αμυντική λύση μεγάλης κλάσης».

Πηγή: sport-fm



ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ                      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top