Η συναυλία του Αιγύπτιου Αμρ Ντιάμπ στο Nammos της Μυκόνου έγινε νέα αιτία για να
βουλιάξει το νησί και να γίνουν τζίροι, προκλητικοί για τις ημέρες που διανύουμε.



Έλληνες και Σαουδάραβες μεγιστάνες έκαναν υπέρογκους λογαριασμούς, εν μέσω "πολέμου της σαμπάνιας", με τα πρώτα καθαρά κέρδη της επιχείρησης να εκτιμούνται στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Στο γνωστό στέκι των celebrities στη Μύκονο, άνοιξαν αρκετά μπουκάλια σαμπάνιας των 15 λίτρων, η τιμή των οποίων κυμαίνεται από 60 έως 120.000 ευρώ. Τις σαμπάνιες, τις μετέφεραν καλλίγραμμα topless κορίτσια με χρυσό body painting, προκειμένου να ταιριάζουν με τα φύλλα χρυσού, με τα οποία ήταν διακοσμημένα τα μπουκάλια. Οι Έλληνες και οι ξένοι Κροίσοι, που συγκεντρώθηκαν εκεί πλήρωσαν 800 ευρώ είσοδο στο μαγαζί για τα πρώτα τραπέζια, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Η συναυλία του Αιγύπτιου καλλιτέχνη, Αμρ Ντιάμπ, ο οποίος έχει τη φήμη του "ημίθεου" στις αραβικές χώρες, προσέλκυσε πλήθος από Σαουδάραβες επιχειρηματίες και η χλιδή με την οποία οργανώθηκε ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής.

Τα πλήθη ξεσηκώθηκαν στη μία μετά τα μεσάνυχτα όταν εμφανίστηκε ο Αιγύπτιος καλλιτέχνης από τη θάλασσα καταφθάνοντας στο κατάστημα με σκάφος, ενώ με τα πρώτα του τραγούδια, άρχισε ο πόλεμος της... σαμπάνιας.

Όταν το ρολόι έδειξε 03:00, οι Έλληνες άρχισαν να αποχωρούν διακριτικά από το event, αφού τα τραγούδια ήταν όλο και πιο... σκληροπυρηνικά, αφήνοντας πίσω τους τους Άραβες να ξεφαντώνουν.

Πηγή:news.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top