Τι ξεχνάνε συνήθως στα δωμάτια των ξενοδοχείων φεύγοντας...



Πόσες φορές δεν έχετε ανοίξει τη βαλίτσα μετά τις διακοπές για να συνειδητοποιήσετε ότι τελικά πάλι ξεχάσατε κάτι στο ξενοδοχείο; Τι κι αν κοιτάζετε μανιωδώς το χώρο πριν κάνετε check out; Σχεδόν πάντα κάποιο μικρό ή μεγάλο αντικείμενο βρίσκει τον τρόπο να ξεγλιστρήσει έξω από τη βαλίτσα. Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr διενήργησε έρευνα σχετικά με τα αντικείμενα που ξεχνάνε οι ταξιδιώτες φεύγοντας και παρουσιάζει τα αποτελέσματα.

Το συντριπτικό ποσοστό των Ελλήνων, 33%, παραδόξως ξεχνάει να πακετάρει είτε ρούχα είτε παπούτσια και αποφασίζει να τα κάνει δώρο στους επόμενους επισκέπτες και στο προσωπικό του ξενοδοχείου. Στην αμέσως επόμενη θέση, 22%, έρχονται οι φορτιστές των κινητών τους. Μπορεί τα smartphones να έχουν γίνει η προέκταση των χεριών των Ελλήνων, αλλά φαίνεται ότι οι φορτιστές τους δεν έχουν την ίδια τύχη. Στην τρίτη θέση έρχονται τα εσώρουχα σε ποσοστό 20 %, ποσοστό σχετικά μικρό αν αναλογιστεί κανείς πόσο εύκολο είναι τα εσώρουχα να διαφύγουν της προσοχής κατά το πακετάρισμα.




newsbeast.gr

1 σχόλια:

  1. Πριν μερικά χρόνια σε ένα ξενοδοχείο των Ιωαννίνων είχα βρει μέσα στο συρτάρι του κομοδίνου έναν παραφουσκωμένο φάκελο κάποιου ασφαλιστή - ασφαλιστικής εταιρίας αυτοκινήτων. Μέσα σε αυτόν περιείχε έγγραφες αναφορές για εκατοντάδες τροχαία ατυχήματα με φωτοτυπίες ταυτοτήτων, φωτογραφίες, σχεδιαγράμματα, και υποσημειώσεις του τύπου 'Υποψία για ασφαλιστική απάτη", "Πιθανή περίπτωση μπουγάδας" και άλλα τέτοια!!! Όσο τα διάβαζα σκεφτόμουνα ότι αν το κάνει ο διάολος αυτός ο φάκελος πέφτοντας σε λάθος χέρια θα μπορούσε να κλείσει σπίτια ή να αδειάσει τραπεζικούς λογαριασμούς. Στο τέλος τον έβαλα πάλι στο συρτάρι και το ξέχασα, μέχρι το βράδυ της ίδιας ημέρας όπου αντιλήφθηκα ότι είχε εξαφανιστεί. Τότε έκανα μεγάλη φασαρία γιατί δεν με ενημέρωσε κανένας ότι θα μπουν στο δωμάτιο μου κατά τη διάρκεια που απουσιάζω χωρίς την άδεια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top