Όταν μεθάς δεν ξέρεις τι κάνεις. Χάνεις την αυτοκυριαρχία σου, τον αυτοέλεγχο σου, αλλά πώς να το κάνουμε; Περνάς καλά με την παρέα σου όταν έχεις πιει λίγο παραπάνω. Και πολλές φορές, όχι μόνο με την παρέα σου…




Για παράδειγμα μία όμορφη κοπέλα από την Αμαλιάδα βρήκε τον τρόπο για να περάσει και μόνη της καλά, ενώ είχε πιει λίγο παραπάνω. Γυρίζοντας σπίτι από το μπαράκι που τα έπινε με την παρέα της, η κοπέλα φαίνεται ότι είχε ορεξούλες.

Τόσες ορεξούλες που δεν μπορούσε να κρατηθεί έως ότου να φτάσει σπίτι. Μπαίνοντας έτσι στο ασανσέρ και βλέποντας την εικόνα της στον καθρέφτη, φαίνεται ότι ικανοποιήθηκε από αυτό που έβλεπε. Έλα όμως που ήταν μοναχούλα της.

Έτσι από την ικανοποίηση το γύρισε στην αυτοϊκανοποίηση, καθώς ξεκίνησε να «τρίβεται» μέσα στο ασανσέρ. Με λίγα λόγια η κοπέλα αυνaνιζόταν, όμως, για κακή της τύχη το ασανσέρ ξαφνικά άνοιξε,  καθώς μία ένοικος επέστρεφε και εκείνη αργά στο σπίτι της!

Η ένοικος την έπιασε στα πράσα, η φοιτήτρια ντροπιάστηκε και σταμάτησε την δουλειά της. Ξεμέθυσε έτσι απότομα, χωρίς καφέ!


patrasevents

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top