Η Alienware, γνωστή για τα συστήματα PC κορυφαίων και συχνά ακραίων επιδόσεων, διαθέτει πλέον τους νεότερους και πολύ ισχυρούς φορητούς υπολογιστές στην ελληνική αγορά.
Τα μοντέλα Alienware 14, 17 και 18, χαρακτηρίζονται από μια νέα σχεδίαση και εξαιρετική απόδοση, με στόχο να προσφέρουν την υπέρτατη εμπειρία gaming. 

Στους νέους φορητούς υπολογιστές συμπεριλαμβάνονται: το Alienware 14 που απευθύνεται στον ενθουσιώδη gamer που χρειάζεται ένα φορητό που θα του παρέχει επαρκή απόδοση για οποιαδήποτε εργασία, ενώ παράλληλα, χωράει σε ένα σακίδιο πλάτης για να πηγαίνει μαζί του παντού, το Alienware 17 για μια καθηλωτική εμπειρία με έντονα γραφικά, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες για επιδόσεις επιπέδου επιτραπέζιου υπολογιστή και το Alienware 18, τον απόλυτο φορητό PC για gaming, με ασύγκριτες επιδόσεις και κατασκευή. 

 

 

Οι τρεις νέοι φορητοί Alienware, διαθέτουν μια νέα εμβληματική σχεδίαση με χρήση ακμών εμπνευσμένων από τους κινητήρες τζετ και τα βομβαρδιστικά τύπου stealth, με ανοδιωμένο περίβλημα αλουμινίου και σώμα από κράμα μαγνησίου. Τα νέα μοντέλα είναι εξαιρετικά ανθεκτικά, με περισσότερο από το 60% των μηχανικών τους τμημάτων κατασκευασμένο από διάφορα μέταλλα. Το πληκτρολόγιο προστατεύεται μέσω μιας ενισχυμένης βάσης ώστε να διασφαλίζεται μια άριστη εμπειρία πληκτρολόγησης, ενώ η απόσταση και η ανταπόκριση των πλήκτρων είναι ειδικά σχεδιασμένες για τις ανάγκες των gamers. Βασισμένο στην πληροφόρηση μέσω των πελατών, το νέο Alienware 14, ενσωματώνει μια anti-glare LCD οθόνη με ευρεία γωνία θέασης για gaming, χωρίς προβλήματα κάτω από πρακτικά οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού, ενώ παρέχεται επιλογή για μια κορυφαία Full HD οθόνη τεχνολογίας IPS. Για τους ενθουσιώδεις με το 3D gaming, το Alienware 17 προσφέρει επιλογή προαιρετικής οθόνης 3D για μια καθηλωτική εμπειρία απεικόνισης, ενώ το Alienware 18 περιλαμβάνει Full HD οθόνη με την τεχνολογία ευρείας γωνίας θέασης PLS. 

 

 

Παράλληλα με τη νέα σχεδίαση, οι νέοι φορητοί εμπεριέχουν διάφορα χαρακτηριστικά, ο συνδυασμός των οποίων προσφέρει μια εντυπωσιακή εμπειρία gaming. Οι νέοι φορητοί διαθέτουν τις εκδόσεις full voltage της 4ης γενιάς των Intel Core i7 επεξεργαστών και γραφικά της σειράς GeForce 700 της nVIDIA.
 
Η μνήμη DDR3L παρέχει εξαιρετικό bandwidth με χαμηλότερες απαιτήσεις τάσης, είναι σχεδιασμένη για αυξημένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και οι φορητοί πλέον παρέχουν υποστήριξη για έως και τρεις μονάδες αποθήκευσης στο Alienware 14 και έως και τέσσερις μονάδες αποθήκευσης στα Alienware 17 και 18. Το Alienware 18 εμπεριέχει τεχνολογία διπλών γραφικών nVIDIA SLI, ενώ θα προσφέρει επιλογή overclocking του επεξεργαστή με μέγιστη ταχύτητα χρονισμού στα 4.3GHz. Όλοι οι φορητοί περιλαμβάνουν την τεχνολογία Ethernet Qualcomm’s Killer network, που παρέχει χρονικό πλεονέκτημα ping έναντι των αντιπάλων σε δικτυακές εφαρμογές. Επίσης, όλα τα νέα μοντέλα περιλαμβάνουν ηχεία της Klipsch με subwoofer και ήχο Dolby Home Theater v4. 

 

 

Το ανανεωμένο λογισμικό Alienware «Command Center» παρέχει εποπτική, φιλική προς το χρήστη πρόσβαση στις αποκλειστικές για το Alienware εφαρμογές και έλεγχο από ένα σημείο. Το Command Center περιλαμβάνει το αποκλειστικό σύστημα ελέγχου φωτισμού «AlienFX», το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν το δικό τους προσαρμοσμένο θέμα φωτισμού και ειδικά εφέ. Τα νέα laptop προσφέρουν επιλογή από 20 χρώματα μεταξύ 10 διαφορετικών ζωνών φωτισμού, οδηγώντας σε συνολικά 10 τρισεκατομμύρια συνδυασμούς φωτισμού. Με τη στενή συνεργασία με game developers για την ενσωμάτωση του AlienFX σε περισσότερους από 60 τίτλους παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων τίτλων όπως Anomaly, SMITE και Neverwinter, ο χρήστης απολαμβάνει μια καθηλωτική εμπειρία που μπορεί να προσφέρει μόνο ένα Alienware. Σε κάθε κατάσταση, ο φωτισμός AlienFX αποτελεί μια προέκταση του παιχνιδιού. Το Alienware Command Center, επίσης, εμπεριέχει το «AlienAdrenaline», ένα εργαλείο αυτοματοποίησης για παιχνίδια και εφαρμογές, τον νέο dynamic performance optimizer Accelerator και ένα νέο εργαλείο παρακολούθησης της απόδοσης. 

 

«Οι νέοι φορητοί είναι το νεότερο επιστέγασμα της φιλοσοφίας μας να ακούμε και να μαθαίνουμε από τους πελάτες μας, από τη στιγμή που παρουσιάσαμε το πρώτο μας σύστημα gaming το 1996» ανέφερε ο Frank Azor, General Manager του Alienware. «Αφιερώνουμε αμέτρητες ώρες για να εξετάζουμε σχολαστικά κάθε λεπτομέρεια αυτών των νέων προϊόντων, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι θα είναι η πιο εκπληκτική σειρά που έχουμε παρουσιάσει μέχρι τώρα».

zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top