Ο έρως χρόνια δεν κοιτά
Ο κόσμος αντιμετωπίζει με σκεπτικισμό κι ενίοτε με προκατάληψη τα ζευγάρια που τα χωρίζει μεγάλη διαφορά ηλικίας. 

Ωστόσο η 90χρονη Jeraldine Saunders και ο 46χρονος Donaldo Monroy κλείνουν τα αυτιά τους και απολαμβάνουν τον έρωτά τους.

Το ζευγάρι μίλησε σε επεισόδιο της σειράς «Extreme Cougar Wives» του δικτύου TLC για τη γνωριμία και τη σχέση του.

Η Saunders- δημιουργός της σειράς «The Love Boat»- γνώρισε τον πρώην Mr California όταν εκείνος ήταν μόλις 19 χρονών. Παρά τα 44 χρόνια διαφοράς τους, εκείνος λέει πως η σχέση τους είναι πολύ δυνατή- είναι μαζί εδώ και 11 χρόνια- και πως μία φορά άρχισαν να κάνουν έρωτα στις 12 το μεσημέρι και συνέχισαν έως τις 12 το βράδυ χωρίς σταματημό...

Όπως εξηγεί η 90χρονη, στην πρώτη τους συνάντηση ο Monroy ήταν 19 χρονών. «Ήταν με ένα φίλο μου. Δεν μπορώ να πιστέψω πώς το έκανα αυτό αλλά μόλις τον είδα τον φίλησα και είπα ‘πού βρήκες αυτόν τον γοητευτικό άνδρα;’»

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει 15 χρόνια αργότερα, όταν έφυγε από τη ζωή ο τότε σύζυγος της Saunders. Το πρώτο τους ραντεβού ήταν σε μία… 7ήμερη κρουαζιέρα όπου πέρασαν υπέροχα.

Όταν επέστρεψαν στο σπίτι της Saunders εκείνη του είπε πως δεν μπορούσε να μείνει το βράδυ. Εκείνος επέμενε, εκείνη δέχθηκε, αλλά μόνα για ένα βράδυ. «Από τότε δεν έχει φύγει», λέει η 90χρονη.

Στο επεισόδιο η Saunders δεν σταματά να επαινεί την εξωτερική εμφάνιση του αγαπημένου της. «Είναι τόσο όμορφος όσο και ο Δαυίδ του Ντα Βίντσι», λέει. Ο Monroy διοργανώνει το πάρτι για τα 90ά της γενέθλια και κάποια στιγμή γονατίζει και της κάνει πρόταση γάμου.

Εκείνη φορά το δαχτυλίδι αλλά τελικά απορρίπτει την πρότασή του επειδή, όπως λέει, «η σχέση είναι τέλεια έτσι όπως είναι».

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο















newsbeast.gr





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top