Συγκλονισμένη παραμένει η ελληνική κοινή γνώμη από την απόπειρα ανθρωποκτονίας της 17χρονης Ασπασίας, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, από τον 47χρονο πατέρα της μέρα-μεσημέρι στο κέντρο του Άργους.


 Υπενθυμίζεται, πως ο πα(τέρας), που είναι γνωστός επιχειρηματίας του Άργους, έτρωγε με την 17χρονη κόρη του σε μαγαζί στο κέντρο του Άργους το μεσημέρι της Δευτέρας.
 Όταν έφυγαν, ανέβηκαν στο μηχανάκι του πατέρα και τότε  η κόρη του πήγε στο περίπτερο να πάρει τσιγάρα. Για άγνωστους έως τώρα λόγους ο πατέρας έβγαλε το όπλο και την πυροβόλησε εν ψυχρώ. Μια σφαίρα την βρήκε στον αυχένα και η δεύτερη στο δεξί μάγουλο.
 Στη συνέχεια ο 47χρονος με το ίδιο πιστόλι, που είχε στην κατοχή του παράνομα, πήγε στο σπίτι του και αυτοπυροβολήθηκε στο στόμα. Οι αστυνομικοί τον βρήκαν αιμόφυρτο, όταν πήγαν σπίτι του για να τον συλλάβουν.
 Όπως όλα δείχνουν ο 47χρονος, που νοσηλεύεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο και θεωρείται κλινικά νεκρός, ήταν νευριασμένος με την πρώην γυναίκα του και μητέρα της 17χρονης Ασπασίας. Αξιοσημείωτο είναι μάλιστα το γεγονός ότι σύμφωνα με μαρτυρίες ο άνδρας είχε αλλάξει από τότε που είχε χωρίσει με τη γυναίκα του.
 Περισσότερα πάντως αναμένεται να ξεκαθαριστούν, όταν οι αστυνομικοί πάρουν κατάθεση από τη μητέρα του κοριτσιού, η οποία είναι σε κατάσταση σοκ και δέχεται ψυχολογική στήριξη από ειδικούς ψυχολόγους στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται και η κόρη της.
 Η Ασπασία δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ υπεβλήθηκε και σε χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με τους γιατρούς είναι κρίσιμα για τη ζωή της τα επόμενα τρία 24ωρα, ενώ όπως επισημαίνουν οι γιατροί εάν καταφέρει να μείνει στη ζωή, πιθανότατα θα μείνει παράλυτη από το αυχένα και κάτω…
 Σε κάθε περίπτωση για το νεαρό κορίτσι έγινε έκκληση για αίμα και καλούνται όσοι μπορούν να βοηθήσουν να καλέσουν στο 6943189050 ή στο νοσοκομείο ΚΑΤ.


http://www.to-gamato.com/2013/08/47.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top