Δύο σύγχρονοι άνθρωποι της ζούγκλας βρέθηκαν στο Βιετνάμ
, καθώς αγρότες της περιοχής Quang Ngai, εντόπισαν σε ένα δάσος έναν 82χρονο μαζί με τον 42χρονο γιο του, οι οποίοι ζούσαν για 40 χρόνια σε μια απομονωμένη ζούγκλα, οι οποίοι ζούσαν σε δενδρόσπιτο και ντύνονταν με φύλλα δέντρων.

Ο Ho Van Thanh με τον κατά 40 χρόνια νεότερο γιο του Ho Van Lang, εντοπίστηκαν από μερικούς αγρότες οι οποίοι ταξίδευαν σε μια ζούγκλα στο κεντρικό Βιετνάμ. Οι ταξιδιώτες, έμειναν έκπληκτοι από την αφύσικη εμφάνιση τους, τι χειρονομίες και τη συμπεριφορά τους και ενημέρωσαν τις τοπικές αρχές για τα «ευρήματα τους».

Οι Αρχές, έκαναν πάνω από πέντε ώρες για να εντοπίσουν τους «ανθρώπους της ζούγκλας», ωστόσο εν τέλει τους βρήκαν στο κρησφύγετο τους: Ενα μικρό παράπηγμα το οποίο είχαν χτίσει στα κλαδιά ενός μεγάλου δέντρου.  Οταν τους εντόπισαν, διαπίστωσαν ότι ο πατέρας ήξερε να μιλά μια τοπική διάλεκτο, ενώ ο γιος του ήεξερε μόλις λίγες λέξεις.

Μετά από έρευνες, οι Αρχές διαπίστωσαν πως ο 82χρονος ζούσε μια κανονική ζωή όταν έγινε μια έκρηξη σε ένα ορυχείο, με αποτέλεσμα να πεθάνει η μητέρα του και τα δύο από τα τρία παιδιά του. Πάνω στο σοκ, ο 82χρονος πήρε τον γιο του και έτρεξε στη ζούγκλα, με αποτέλεσμα για 40 χρόνια να ζουν ο δυο τους τελείως απομονωμένοι από τον έξω κόσμο. Για να επιβιώσουν, οι δύο άνδρες έτρωγαν φρούτα και καλαμπόκι που έβρισκαν στη ζούγκλα, ενώ ντύνονταν με φυλλωσιές δένδρων.

Οι τοπικές Αρχές, ζήτησαν από τις υπηρεσίες υγείας να τους περάσουν από check-up, ενώ θα ακολουθηθεί μια σειρά ενεργειών για να επανενταχθούν στην κοινωνία.

Πηγή:  iefimerida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top