Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προσπάθησε, πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να γράψει μια ακόμη χρυσή σελίδα στην ιστορία του, καθώς ηττήθηκε μέσα στην Τούμπα από τη Σάλκε με 2-3 και αποχαιρέτισε τους ομίλους της διοργάνωσης.


Σε ένα εξαιρετικά αμφίβολο παιχνίδι οι παίκτες του Χουμπ Στέφενς βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να πιέσουν για το πολυπόθητο γκολ που θα οδηγούσε στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League, αλλά το τρίτο γκολ της Σάλκε στο 90' έσβησε τα όνειρα.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν προσεκτικά το παιχνίδι με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να δείχνουν διάθεση να πατήσουν στο «μαξιλαράκι» του 1-1 του πρώτου παιχνιδιού.

Ενώ όλα έδειχναν οτι το ημίχρονο θα έκλεινε με τις δύο ομάδες ισόπαλες ήρθε το γκολ του Ζαλάι να βάλει τη Σάλκε μπροστά.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ πίεσε και έφθασε στην ισοφάριση στο 52 με τον Αθανασιάδη, αλλά οι Γερμανοί προηγήθηκαν ξανά με τον Ντράξλερ.

Η ομάδα του Χουμπ Στέφενς έδειξε ότι έχει γερμανικό μέταλλο και έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 79 με τον Κατσουράνη πιέζοντας για την νίκη.

Στο 90 πάντως σε μια ξαφνική αντεπίθεση ο Ζαλάι έβαλε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, τρίτο της Σάλκε και χάρισε στους Γερμανούς την πρόκριση.

Για τον «Δικέφαλο» μένει μια γλυκόπικρη γεύση, καθώς η ομάδα έδειξε ότι μπορούσε να προκριθεί, ωστόσο, μέσα από τέτοια παιχνίδια φτιάχνει τον χαρακτήρα που θα χρειαστεί για τα επόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια στο Europa League.

Φωτογραφία Eurokinissi



Πηγή:  iefimerida.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top