Οπαδός της Μάκλσφιλντ Τάουν πλήρωσε 10.000 λίρες για να αγωνιστεί για 20 λεπτά σε ένα παιχνίδι της
. Το όνειρό του όμως διήρκησε μόλις δέκα λεπτά καθώς τραυματίστηκε! Διαβάστε την απίστευτη ιστορία του.
Ο Τζέιμς Γκόρφιν είναι ένας επιχειρηματίας με μόνιμη θέση στις εξέδρες του "Ολντ Τράφορντ" καθώς έχει κάρτα διαρκείας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως μέσω της ομάδας της περιοχής του, της Μάκλσφιλντ, κατάφερε να δει το όνομά του γραμμένο στα περισσότερα βρετανικά ΜΜΕ.
Με το οικονομικό να μην αποτελεί κάποιο σημαντικό τροχοπέδη για την πραγματοποίηση του ονείρου του, ο Γκόρφιν διάθεσε το ποσό των 10.000 λιρών για να μπορέσει να φορέσει τη φανέλα της σε ένα παιχνίδι και έτσι την περασμένη εβδομάδα (3/8) έγινε ο πρώτος "Pay to Play" ποδοσφαιριστής της ιστορίας της, στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης με την Στόουκ της Premier League.

Η ειρωνία είναι πως 10 λεπτά αφότου είχε περάσει στον αγώνα ως αλλαγή, έφτασε κοντά στο γκολ, με την προβολή όμως που επιχείρησε (ύστερα από σέντρα) να αποδεικνύεται μοιραία καθώς προκάλεσε τον τραυματισμό του και την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο.


Παρά την... αναποδιά που προέκυψε, ο ίδιος δεν απογοητεύτηκε και υποστήριξε πως άξιζαν οι 1.000 λίρες για κάθε λεπτό συμμετοχής του!
"Εάν δεν τραυματιζόμουν θα μπορούσα να είχα βγάλει 20 λεπτά και ίσως να είχα σκοράρει. Κατάλαβα αμέσως ότι έπρεπε να βγω, ο φυσιοθεραπευτής μου έβαλε πάγο όμως θα πρέπει να ξεκουράσω το πόδι μου.


Ακόμα και τώρα που γύρισα στη δουλειά εξακολουθώ να πονάω. Λίγα ποτά στο μπαρ αμέσως μετά τον αγώνα με βοήθησαν να πάρω τα πάνω μου", δήλωσε ο πατέρας δύο παιδιών Γκόρφιν (οι γιοι του Νοά και Ξαβιέρ αλλά και η σύζυγός του τον καμάρωσαν στο ματς φορώντας όλοι τους φανέλες της Μάκλσφιλντ), και πρόσθεσε:
"Νομίζω ότι όλοι όσοι παρακολουθούν αγώνες νομίζουν πως θα τα πήγαιναν καλύτερα. Πιστεύεις ότι έχεις άφθονο χρόνο με τη μπάλα αλλά δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα. Το παιχνίδι είναι πολύ γρήγορο.


Επίσης η προπόνηση που έκανα για μία εβδομάδα με την ομάδα ήταν πολύ σκληρή και έπρεπε να είμαι σε καλή κατάσταση. Ήταν μία εβδομάδα που δούλεψα πολύ αλλά το απόλαυσα.
Άκουσα τις συζητήσεις των παικτών και τα πλάνα τακτικής από τον προπονητή και ήταν σπουδαίο που ήμουν και εγώ κομμάτι της ομάδας. Όλοι με υποδέχτηκαν καλά και αυτό ήταν κάτι που εκτίμησα.


Λάτρεψα τη μία εβδομάδα μου ως ποδοσφαιριστής. Πρόκειται για έναν πολύ φιλικό σύλλογο και ελπίζω να έχουν μία καλή σεζόν. Θα επιστρέψω σίγουρα στην ομάδα".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top