3.800 χιλιόμετρα με πετάλι για τη συλλογή τροφίμων. Θα δοθούν στα Κοινωνικά Παντοπωλεία της Ελλάδας και της Κύπρου.

-->
Έναν πρωτότυπο τρόπο να συλλέξουν τρόφιμα για την ενίσχυση των Κοινωνικών Παντοπωλείων σε Ελλάδα και Κύπρου σκαρφίστηκαν τρεις εθελοντές ποδηλάτες από την Κύπρο, που αποφάσισαν να γυρίσουν τη χώρα με τα ποδήλατά τους απευθύνοντας κάλεσμα για τη συλλογή τροφίμων. 

Η ποδηλασία αγάπης θα ξεκινήσει την 1η Σεπτεμβρίου από την πόλη της Κομοτηνής, ενώ συνολικά θα διανυθούν 3.484 χιλιόμετρα σε Ελλάδα και Κύπρο. Ήδη τον Απρίλιο στην Κύπρο πραγματοποιήθηκε αντίστοιχη ποδηλασία αγάπης, όπου διανύθηκαν 700 χιλιόμετρα και κατάφεραν να συγκεντρωθούν 5 τόνοι τροφίμων. 

Ο κ. Ανδρέας Ονησιφόρου, ένας εκ των τριών ποδηλατών από την Κύπρο, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Θράκη, για τον τελικό προγραμματισμό και σχεδιασμό της ποδηλασίας και μιλώντας στην κάμερα του ThrakiToday.com ανέφερε πως «σκοπός της δράσης είναι να συγκεντρωθούν τρόφιμα για τα Κοινωνικά Παντοπωλεία της Ελλάδας και της Κύπρου. Θα είμαστε τρεις ποδηλάτες από την Κύπρο και εθελοντικά όσοι θέλουν μπορούν να συμμετάσχουν». 

Όπως μάλιστα εξηγεί ο ίδιος, το έναυσμα για τη διοργάνωση της εν λόγω δράσης δόθηκε με αφορμή τις πρόσφατες δυσάρεστες οικονομικές εξελίξεις στην Κύπρο. «Βλέπαμε στην τηλεόραση τι γινόταν στα Κοινωνικά Παντοπωλεία μετά το κούρεμα και αποφασίσαμε να βγούμε να συνεισφέρουμε» σημειώνει. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να ανατρέξει είτε στο Facebook στην ομάδα «Όλοι μαζί μπορούμε», είτε να επισκεφτεί την σελίδα «Ποδηλασία Αγάπης».
ThrakiToday

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top