Άλλο ένα κατόρθωμα της Microsoft καταγράφηκε τις τελευταίες μέρες, καθώς, σύμφωνα με πολυάριθμες αναφορές χρηστών, μια από τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις που κυκλοφόρησε η Microsoft στο πλαίσιο του καθιερωμένου Patch Tuesday δημιουργεί προβλήματα στην προβολή των βίντεο σε υπολογιστές με Windows XP και Windows 7. 

Αρκετοί χρήστες του YouΤube αλλά και παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των Total War Και Barbarian Invansion, επισήμαναν το πρόβλημα που προκαλείται από την ελαττωματική αναβάθμιση και επηρεάζει την ομαλή αναπαραγωγή βίντεο. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι χρήστες σε διάφορα φόρουμ, το πάνω μέρος της οθόνης εμφανίζεται μαυρισμένο και μόνο το βίντεο στο κάτω μισό της οθόνης προβάλλεται κανονικά.

Η Microsoft δεν έχει δημοσιεύσει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ζήτημα αλλά σύμφωνα με πληροφορίες εργάζεται ήδη για την επιδιόρθωση του προβλήματος και μια ενημερωμένη έκδοση αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Προς το παρόν ο μοναδικός τρόπος για την αντιμετώπιση του προβλήματος είναι η πλήρης απεγκατάσταση της ενημέρωσης KB 2803821 από τα Windows 7 ή της KB 2834904 από τα Windows ΧP, μέσω του Control Panel.

zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top