Πονοκέφαλο στους νομοθέτες του Τέξας έφεραν οι γuμνόστηθες σερβιτόρες!



Όλα ξεκίνησαν όταν μαγαζί της περιοχής αποφάσισε να προσελκύσει περισσότερους πελάτες με τις σερβιτόρες να παρουσιάζονται γuμνές, με ζωγραφιές στο κορμί τους!

Το κόνσεπτ τις ήθελε να φορούν μικροσκοπικά μπικίνι και να κάλυπτουν τα επίμαχα μέρη του κορμιού τους με body painting. Όμως, η καταγγελία δεν άργησε να έρθει, από κάτοικο της πόλης.

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, θεώρησε πως οι κοπέλες δεν ήταν γuμνές και πως, σύμφωνα με τον νόμο, δεν μπορούσε να προσάψει κάποια παράβαση στους ιδιοκτήτες.


Έτσι, το «μπαλάκι» έχει πάει, πλέον, στα χέρια των νομοθετών, ώστε ο καινούργιος νόμος να είναι πιο σαφής σχετικά με την απαγόρευση των γυμνών εμφανίσεων σε δημόσιους χώρους, αλλά και για την προσβολή της δημοσίας αιδούς.

Μάλιστα, ενώπιων των εισαγγελέων βρέθηκε και ο καλλιτέχνης που είχε την επιμέλεια των κοριτσιών, Κρίσταλ Γουάιτ, ο οποίος και δήλωσε: «Θεωρώ ότι το body painting είναι τέχνη και μάλιστα μια πολύ όμορφη μορφή τέχνης. Σίγουρα θα έχετε δει ταινίες όπως το X-Men και το Mystique. Ήταν ωραίες ταινίες και το body painting τις έκανε ακόμη καλύτερες» ήταν τα λόγια του.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, οι αρχηγοί της πόλης σκέφτονται να προτείνουν πως το body painting, τα τατουάζ και οποιαδήποτε άλλη χρωστική ουσία στο σώμα δεν μπορεί να θεωρεί αξιοπρεπής κάλυψη, ειδικά για σερβιτόρες.

Το αποτέλεσμα είναι πως, αν οι μαγαζάτορες -οι οποίοι δεν θέλησαν να κάνουν καμιά δήλωση- θέλουν να συνεχίσουν αυτό το κόνσεπτ, θα πρέπει να κάνουν αίτηση για να πάρουν άδεια σεxουαλικής επιχείρησης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top