Εκπρόσωποι από τα καλύτερα spa του κόσμου συγκεντρώθηκαν στο Λονδίνο για να παρευρεθούν στα βραβεία του ταξιδιωτικού περιοδικού Condé Nast Traveller για το 2013.
-->

Τα φετινά βραβεία περιελάμβαναν διαφορετικές κατηγορίες, οι οποίες επιλέχθηκαν από τους συντάκτες και τους αναγνώστες του περιοδικού. Ανακαλύψτε τις καλύτερες θεραπείες spa του κόσμου και επιλέξτε την κατάλληλη για εσάς.

Como Shambala Estate, Μπαλί




Προγράμματα για απώλεια βάρους, αντιγήρανση και ενίσχυση της ενέργειας, παρέχονται σε αυτό το spa από τους πιο ταλαντούχους επαγγελματίες του κόσμου. Το πρόγραμμα για μασάζ, που βοηθά στη διαχείριση του στρες, τα μαθήματα γιόγκα, οι φρέσκοι χυμοί και το νερό από καρύδα, είναι μερικά μόνο από τα highlights που θα απολαύσετε. Αποκτήστε λεπτό σώμα με τη βοήθεια ειδικών θεραπευτών και αφεθείτε σε ένα χαλαρωτικό μπάνιο στις πισίνες γλυκού νερού, που τροφοδοτούνται από ένα ιερό τέμενος. Το μαγευτικό περιβάλλον και μόνο θα σας χαλαρώσει απόλυτα. Στο εστιατόριο Glow θα γευτείτε υγιεινά γεύματα και αντιοξειδωτικά κοκτέιλ. Δεν είναι να απορεί κανείς γιατί αυτό το spa θεωρείται ο βασιλιάς των ιαματικών λουτρών του Μπαλί. Η ηρεμία είναι τόσο έντονη, που θα μπορέσετε να ακούσετε ακόμα και τους χτύπους της καρδιάς σας.

Bad Ragaz, Ελβετία


Μόλις μια ώρα με το τρένο από τη Ζυρίχη, θα ανακαλύψετε ένα spa με την παραδοσιακή έννοια του όρου, με ιαματικά λουτρά και πολυτελείς υπηρεσίες. Εδώ θα βρείτε ιδιωτικές σουίτες spa με σάουνα και ατμόλουτρο, καθώς και μια υπερσύγχρονη ιατρική πτέρυγα, η οποία στελεχώνεται από 30 γιατρούς και θεραπευτές, που ειδικεύονται στη φυσική αποκατάσταση και έχουν στη διάθεση τους μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Είτε πρόκειται για έναν τραυματισμένο ώμο ή αγκώνα ή ακόμα για πιο σοβαρά περιστατικά, μετά από ένα ατύχημα, οι εξειδικευμένοι γιατροί θα σας βοηθήσουν να επανέλθετε πλήρως. Το εστιατόριο, βραβευμένο με αστέρι Michelin, προσφέρει γεύματα χαμηλά σε χοληστερόλη, όπως μπριζόλα από βίσωνες, εξαίσιο σούσι και χαμηλές σε λιπαρά πουτίγκες.

Gleneagles, Σκωτία




Ίσως θεωρήσετε ότι αυτό το resort, γεμάτο εκτάσεις για γκολφ, είναι πολύ καθώς πρέπει για να απολαύσετε την πλήρη χαλάρωση. Μπαίνοντας όμως στις εγκαταστάσεις του spa, θα αισθανθείτε ότι εισέρχεστε σε ένα παράλληλο σύμπαν απόλυτης ηρεμίας. Η άψογη εξυπηρέτηση και οι εξειδικευμένες θεραπείες θα διώξουν μακριά το άγχος και θα σας απομακρύνουν από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Οι θεραπείες μασάζ, περιλαμβάνουν υδροθεραπείες και οστεοπαθητικές συνεδρίες, που θα σας βοηθήσουν στην ευθυγράμμιση της στάσης του κορμού, αλλά και στις εσωτερικές λειτουργίες του σώματος. Η ρεφλεξολογία και ο βελονισμός, είναι ακόμα δυο από τα προγράμματα που θα μπορέσετε να ακολουθήσετε με τη βοήθεια των θεραπευτών, οι οποίοι θα επικεντρωθούν στις δικές σας ανάγκες.

Buchinger Wilhelmi Clinic, Γερμανία


Το σλόγκαν αυτού του ξενοδοχείου είναι «αυτό δεν είναι ένα ξενοδοχείο, είναι μια κλινική». Τα δωμάτια βρίσκονται μακρυά το ένα από το άλλο και διαθέτουν κουμπιά επείγουσας κλήσης σε κάθε τους γωνία. Δεν είναι ίσως το κατάλληλο μέρος για να έρθει κανείς, αν αισθάνεται εύθραυστος. Τα κινητά απαγορεύονται σε δημόσια χρήση και τα πάντα εδώ είναι απίστευτα ελεγχόμενα. Αυτός ο χώρος αποτελεί ένα καλά διατηρημένο εθνικό μυστικό στους κόλπους της Αυστρίας και είναι ένα μέρος για μεσήλικες, που δεν θέλουν να επισκεφθούν μια από τις κλινικές της χώρας. Η θεραπεία του Dr Otto Buchinger, που ανακαλύφθηκε πριν από 80 χρόνια, καθαρίζει το σώμα και το φέρνει σε μια κατάσταση αυτό – ίασης. Το άγχος, ο διαβήτης, η υπέρταση, οι ρευματισμοί, καθώς και πολλά ανεξήγητα άλγη θα σας εγκαταλείψουν μετά το τέλος της θεραπείας. Η ημερήσια πρόσληψη θερμίδων είναι μόλις 250 και η ελάχιστη διαμονή ορίζεται στις 10 μέρες. Το εξαντλητικό πρόγραμμα περιλαμβάνει και συνεχείς εξετάσεις αίματος.

La Reserve, Γενεύη


Οποιοδήποτε spa βοηθάει να χάσετε τρία κιλά σε τέσσερις μέρες, χωρίς επίπονες διαδικασίες, είναι σίγουρα δημοφιλές. Αυτό το ξενοδοχείο στις όχθες της λίμνης της Γενεύης είναι το κατάλληλο για απώλεια βάρους. Το τετραήμερο πρόγραμμα αντιγήρανσης αποτελεί επίσης μια δημοφιλή θεραπεία. Εδώ δεν υπάρχει το πρωινό ξύπνημα, ούτε μερίδες πείνας. Αντ’ αυτού, μπορείτε να ξεκινήσετε την ημέρα σας με φαγητό στο δωμάτιο, που θα αποτελείται από τσάι και ώριμα φρούτα. Αν αισθάνεστε κουρασμένοι και υποτονικοί, επισκεφθείτε το spa, για ενδυνάμωση του οργανισμού σας. Πρόκειται για μια εξαιρετικά μεγάλη έκταση, καταπράσινη και ήρεμη, με πισίνα, ατέλειωτες αίθουσες θεραπείας και εκπαιδευμένους θεραπευτές. Οι ημέρες σχεδιάζονται γύρω από τις ανάγκες σας. Η άσκηση είναι το κλειδί, με την προσωπική κατάρτιση και το γυμναστήριο μιας ώρας να προσαρμόζεται ανάλογα με την ηλικία σας.

Florblanca, Κόστα Ρίκα




Η Κόστα Ρίκα είναι ένα από τα πιο υγιεινά μέρη του κόσμου. Φρέσκος αέρας, φρέσκο ψάρι, στον Ειρηνικό Ωκεανό, πίθηκοι και παπαγάλοι και όλα αυτά με φόντο φοίνικες και τροπικά φυτά. Το Peninsula Nicoya έχει αναγνωριστεί ως μια περιοχή όπου οι άνθρωποι έχουν αισθητά μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Το Florblanca είναι μια σειρά από μικρές ιδιωτικές βίλες, ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες παραλίες σερφ, την Santa Teresa και την Hermosa. Μπορείτε να εξερευνήσετε το τροπικό δάσος ή να κάνετε ιππασία στις απέραντες παραλίες. Υπάρχει επίσης πισίνα, χώρος για υπαίθρια γιόγκα και Pilates studio. Ξυπνήστε με το φυσικό φως του ήλιου την αυγή και απολαύστε τη θέα πάνω από τη θάλασσα. Ένα smoothie μπανάνας με γιαούρτι, αμύγδαλα, μέλι, μήλο και βασιλικό, θα σας αναζωογονήσει. Απολαύστε τη θάλασσα και τις θεραπείες μασάζ, που θα σας χαλαρώσουν και θα σας κάνουν να αισθανθείτε ευεξία.

One & Only The Palm, Ντουμπάι



Επισκεφθείτε αυτό το υπερ-πολυτελές καταφύγιο γαλήνης, μακριά από την κυκλοφοριακή συμφόρηση της πολύβουης πόλης του Ντουμπάι. Ένας χαλαρός χώρος, με μαρμάρινα δάπεδα και καμάρες, φανάρια και τεράστια κύπελλα νερού, σας περιμένουν στο spa. Η κύρια πισίνα είναι ένα θαύμα σχεδιασμού, είναι τεράστια και πλαισιώνεται από χώρους ξεκούρασης με τη θέα της θάλασσας στο βάθος. Μετά από μια χαλαρή μέρα στη βεράντα σας, την παρθένα παραλία με λευκή άμμο ή δίπλα στην πισίνα, ανεβείτε πάνω σε ένα θερμαινόμενο κρεβάτι μασάζ και χαλαρώστε με μια θεραπεία ρεφλεξολογίας, σιάτσου ή προσώπου . Οι θεράποντες ξέρουν πραγματικά τι κάνουν.

newsbeast.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top