To ''What happens in Kavos'' προκάλεσε τσουνάμι αντιδράσεων στην Αγγλία και όχι μόνο...



Το Channel 4 της Μ.Βρετανίας βρισκόταν στον Κάβο για τα γυρίσματα της δεύτερης σεζον του reality των οpγίων, με νεαρούς Άγγλους πρωταγωνιστές. Η απόφαση του τηλεοπτικού δικτύου όμως, έπεσε αργά χθες το απόγευμα σαν κεραυνός εν αιθρία στους υπεύθυνους της παραγωγής.

Το τηλεοπτικό δίκτυο απαίτησε όχι μόνο να σταματήσουν τα γυρίσματα αλλά και να επιστρέψει αμέσως όλο το τηλεοπτικό συνεργείο στο Λονδίνο για να δώσει εξηγήσεις για τα όσα γίνονταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Σημεία και τέρατα στο ριάλιτι που άρχισε να προβάλλεται τον περασμένο Ιανουάριο Σύμφωνα με το corfupress.gr, η απόφαση ήρθε λίγες ώρες μετά τα επικριτικά δημοσιεύματα έκαναν την εμφάνισή τους στις ιστοσελίδες των μεγάλων βρετανικών εφημερίδων, για ανήθικες πρακτικές. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, στελέχη του Channel 4 διάβασαν σημειώματα των παραγωγών του reality προς το προσωπικό του συνεργείου, με τα οποία τους ζητούσαν να εστιάσουν σε ιστορίες με σεξ χωρίς προφυλάξεις και μάλιστα να προσφέρουν και κίνητρα (χρήματα) σε όσους βρουν νεαρές γυναίκες που έψαχναν να αγοράσουν και να χρησιμοποιήσουν το «χάπι της επόμενης μέρας».

Το χειμώνα που μας πέρασε, η πρώτη σεζόν της σειράς “reality” με τρία επεισόδια αποτέλεσε μεγάλη εμπορική επιτυχία για το Channel 4 στο κοινό 16-34 ενώ μετά την ανακοίνωση από το τηλεοπτικό δίκτυο ότι θα κινηματογραφήσει και δεύτερο κύκλο, αποτελούσε στην Αγγλία το σόου με τα περισσότερα tweets από το Γενάρη μέχρι σήμερα…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top