Το σοκ που έπαθε όταν είδε για πρώτη φορά στη ζωή του τσόντα περιγραφεί σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Δημήτρης Σταρόβας.«Έπαθα σοκ στα δεκαπέντε μου όταν πήγα σινεμά να δω μια τσόvτα. Μεγαλόδειχνα λίγο. Με σηκωμένο το γιακά το έπαιζα δεκαοχτάρης και ο ταξιθέτης ξεγελάστηκε. Επρόκειτο για αθώα ψευτοπορνό εκείνης της εποχής, οπού κάπου κάπου κοβόταν η κανονική ταινία και έπεφταν στην οθόνη οι σκληρές σκηνές.


Κι εκεί που έβλεπα κάτι γuμνούς ώμους, κάτι μπούτια και μερικά βαθιά ντεκολτέ όλα κι όλα, αλλάζει ξαφνικά το πλάνο και κατεβαίνει η κάμερα χαμηλά, ανάμεσα στα πόδια μιας γκόμενας χωρίς εσώρουχο. Και γεμίζει η οθόνη του σινεμά με ένα τεράστιο αιδoίο, από τοίχο σε τοίχο. Έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Άλλαξε η δομή του σύμπαντος.

Ανοίξανε οι ουρανοί. Νόμιζα ότι έγινε θαύμα», περιγραφεί στη Real και καταλήγει: «Το τρίτο πολιτισμικό σοκ το ένιωσα όταν επαναπατρίστηκε η θεία μου η Παναγιώτα. Ήμουν επτά ετών, πήγαμε σπίτι της να την δούμε και μου έφτιαξε πατάτες τηγανιτές με μαγιονέζα. Δοκίμασα κι έπαθα ήττα. Φώναζα στη μάνα μου να πάει να βρει που την πουλάνε αυτή τη μαγική αλοιφή».

gossip-tv.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top