Δεν πέρασαν πάνω από 10 ημέρες που η Heidi Klum τάραξε τα «ήρεμα» νερά της showbiz με μια φωτογραφία της πίσω όψης του κορμιού της που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.


Το πρώην μοντέλο πήρε παραπάνω ήλιο από όσο έπρεπε στις Μπαχάμες, όπου έκανε διακοπές μαζί με τα παιδιά της και τον σύντροφο και προσωπικό της σωματοφύλακα και αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers της το… κάψιμο της, κατεβάζοντας το κάτω μέρος του μαγιό της δείχνοντας ταυτόχρονα φάτσα φόρα τα τέλεια οπίσθιά της.

Και τώρα ήρθε η ώρα το ενάμιση εκατομμύριο followers που έχει να γνωρίσουν και την πάνω πλευρά του κορμιού της, μιας και η 40χρονη Γερμανίδα αυτή τη φορά ανέβασε μια χιουμοριστική μεν, topless δε φωτογραφία το μεσημέρι της Τρίτης.

Αφήνοντας να φανεί μόνο το κάτω μέρος του στήθους της, αλλά παραπέμποντας ταυτόχρονα στο ότι έχει αφήσει στο σπίτι το πάνω μέρος του μπικίνι της, η Heidi σχημάτισε στην επίπεδη κοιλιά της μια φατσούλα που χαμογελάει στο φωτογραφικό φακό. Με στόμα και φρύδια «φτιαγμένα» από άμμο, κοχύλια για μάτια και τον αφαλό της για μύτη, η Klum κατάφερε για άλλη μια φορά να ταράξει τον κόσμο του twitter – μέχρι το επόμενο «χτύπημά» της.



http://www.protothema.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top