Η συλλογή από τσάντες διακοπών Eastpak υποδέχεται τον Ιούλιο με μεγάλες προσφορές που έρχονται την κατάλληλη στιγμή, λίγο πριν κατασταλάξουν οι απόψεις για τις διακοπές του Αυγούστου!
Αφού οργανώσατε την διαμονή σας στο ωραίο ξενοδοχείο, αφού κάνατε όλες τις αγορές καλοκαιρινών ρούχων και παπουτσιών από το Melinamay.com, μήπως πρέπει να σκεφτείτε και που θα τα μεταφέρετε όλα αυτά; Οι τσάντες διακοπών καλό είναι να είναι εύχρηστες και βολικές, χωρίς όμως να χάνουν και το summer feeling που θα μας μεταδίδουν κάθε φορά που θα τις χρησιμοποιούμε! Εμείς συγκεντρώσαμε όλα τα απαραίτητα σε μια συλλογή που διαθέτει από πρακτικά τσαντάκια χειρός μέχρι shopping bags για κάθε περίπτωση!

• Το πιο must αξεσουάρ για τις εκδρομές, τις βόλτες και την παραλία είναι ένα τσαντάκι μέσης σε χρώματα που ταιριάζουν σε άντρες αλλά και γυναίκες! Εδώ θα βάλετε κλειδιά, χρήματα, κινητό τηλέφωνο για να περπατάτε άνετα και με τα χέρια και ελεύθερα! Σκέφτεστε κάτι καλύτερο;
• Μια τσάντα χιαστί ή ώμου από την συλλογή από τσάντες διακοπών Eastpak είναι απαραίτητη σε κάθε ταξίδι. Μέσα της θα βάλετε όλα τα απαραίτητα αντικείμενα και το στιλ σας θα διατηρηθεί ανέπαφο μια που προσφέρονται σε όλα τα hot καλοκαιρινά και εντυπωσιακά χρώματα!
• Το shopping για τις φίλες του Melinamay.com δεν σταματά ποτέ! Μια shopping bag με χαρούμενα μοτίβα και pop διάθεση θα σας συντροφεύσει στα ψώνια και θα κουβαλήσει τα λάφυρα μέχρι το ξενοδοχείο!

Εφοδιαστείτε την απαραίτητη τσάντα διακοπών από την συλλογή τσαντών Eastpak και εκμεταλλευτείτε τις αξεπέραστες προσφορές του Melinamay.com που θα διαρκέσουν για λίγες μόνο ημέρες!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top