H κοπέλα που έγινε Μπάρμπι είναι πολύ πιο ψυχεδελική απ' όσο νομίζαμε. Η Valeria Lukyanova, εκτός από ανθρώπινη κούκλα, είναι χρονοταξιδιώτης απ' την Αφροδίτη που ήρθε με σκοπό να σώσει την ανθρωπότητα.



Θυμάστε την Valeria Lukyanova, την ανατριχιαστική εκείνη κοπέλα από την Ουκρανία που βάλθηκε να μετατραπεί σε ανθρωπόμορφη κούκλα Barbie, και τα κατάφερε;
Πέρσι έγινε viral παγκοσμίως, και ακούστηκαν - γράφτηκαν τα πάντα σχεδόν γι' αυτήν.. Αυτό που δεν γνώριζε κανένας μας όμως είναι γεγονός πως η Valeria δεν είναι απλά ένα ακόμα αλλόκοτο πλάσμα εθισμένο στις πλαστικές εγχειρήσεις, αλλά είναι μία εξωγήινη!

Η Valeria, επιτέλους, τα αποκαλύπτει όλα σε αυτό το ντοκιμαντέρ του Vice, όπου μας εξιστορεί ότι κατάγεται από τον πλανήτη Αφροδίτη -ή τις Πλειάδες, δεν κατάλαβα ακριβώς- ότι μετατράπηκε σε Μπάρμπι για να τραβήξει την προσοχή, και τώρα που τα κατάφερε θα μεταδώσει ολόκληρη την σοφία της στην υπόλοιπη ανθρωπότητα.
Στο παρακάτω ντοκιμαντέρ -το οποίο άρχισα να βλέπω αρχικά για πλάκα, αλλά λεπτό προς λεπτό εξελισσόταν σε ό,τι πιο τριπαριστικό έχω δει τελευταία- θα δείτε ανάμεσα σε άλλα τη Valeria Lukyanova ή αλλιώς Amatue, ή αλλιώς Wiracocha, να έχει κολλήσει στο σαγόνι της κάτι μούσια(;), να διαλογίζεται με φίδια, και να αλλάζει για λίγο φωνές σαν δαιμονισμένη.. Τέλειο.
Μπορείτε να το παρακολουθήσετε όλο ΕΔΩ.

Lifo

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top