Την φανέλα του Ολυμπιακού θα φορά για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Αριέλ Ιμπαγάσα, αφού ο Αργεντινός συμφώνησε και θα κλείσει την καριέρα του στον Πειραιά.

-->
Με την ολοκλήρωση της περσινής σεζόν η παραμονή του Αριέλ Ιμπαγάσα στον Ολυμπιακό συγκέντρωνε πολύ λίγες πιθανότητες.

Ο ίδιος ο 37χρονος άσος απέφευγε να τοποθετηθεί επί του θέματος και περίμενε το ραντεβού του με τους ερυθρόλευκους προκειμένου να διαπιστώσει αν υπήρχε η θέληση από πλευράς Ολυμπιακού να συνεχίσουν οι δύο πλευρές μαζί για ακόμη ένα χρόνο.

Όσο περνούσε ο καιρός ο Ιμπαγάσα κέρδιζε πόντους και στο ραντεβού της Παρασκευής (5/7) με τον μάνατζερ του παίκτη, Αλεχάντρο Καμάνιο, φάνηκε πως πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον 'Κάνιο" για μια επιπλέον σεζόν.

Στη νέα συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές το Σάββατο (6/7) υπήρξε οριστική συμφωνία και ο Αριέλ Ιμπαγάσα θα ολοκληρώσει μια τεράστια καριέρα φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα του μεγαλύτερου συλλόγου της Ελλάδας.

Ο Αργεντινός μπαλαδόρος θα παίξει ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό για ακόμη μια χρονιά και στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2013-14, θα κρεμάσει τα παπούτσια του. Το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθεί και επίσημα η συμφωνία των Πειραιωτών με τον "Κάνιο" για την ανανέωση της συνεργασίας τους για την επόμενη σεζόν.

ΠΗΓΗ: sport24.gr




ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ                      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top