Πόσο μεγάλο ή μικρό θεωρείται το πέος; Προτού πάρετε τη μεζούρα ανά χείρας, μάθε πως μια νέα έρευνα του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα που δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουλίου 2013 στο The Journal of Sexual Medicine, μας δίνει τα ακριβή εκατοστά του μέσου πέους...

 

 

 

Στην έρευνα της οποίας την ευθύνη είχε η Ντέμπι Χέμπερνικ (Debby Herbenick), συμμετείχαν 1661 άντρες οι οποίοι μετρήθηκαν ως προς το μήκος και το φάρδος του πέους τους σε στύση.

Τα αποτελέσματα φανερώνουν πως το μέσο μέγεθος πέους αυτή τη στιγμή φτάνει τα 12,2 εκατοστά καθώς το μικρότερο σε διέγερση πέος είναι μόλις 4 (ε, ρε γλέντια) ενώ το μεγαλύτερο φτάνει τα 26 εκατοστά.

Επιπρόσθετα, δεν βρίσκονταν όλα τα πέη στον ίδιο βαθμό στύσης. Διαφορετικές μέθοδοι επίτευξης στύσης οδηγούν σε διαφορετικό επίπεδο στύσης, άρα και σε διαφορετικά αποτελέσματα σε ό, τι αφορά το μήκος και το πάχος. Για παράδειγμα, άνδρες που ήρθαν σε στύση με στοματικό έρωτα πέτυχαν μεγαλύτερη στύση από άνδρες που ήρθαν σε στύση μόνοι τους..

"Δε γνωρίζουμε αν ο στοματικός έρωτας προκαλεί μεγαλύτερη στύση ή αν οι άνδρες που έχουν μεγαλύτερο πέος είναι αυτοί που έχουν περισσότερη ανάγκη το στοματικό έρωτα", τόνισε η Χέρμπενικ στο περιοδικό LiveScience.

Τέλος, η έρευνα δείχνει πως η φυλή, όπως και άλλα χαρακτηριστικά ενός άνδρα, δεν έχουν τόση σημασία για το μέγεθος του πέους που εκείνος διαθέτει, σε αντίθεση με ό,τι πιστεύαμε μέχρι σήμερα για τους έγχρωμους άντρες.

Σε επόμενη έρευνά της η Χέρμπενικ ετοιμάζεται με την ομάδα της να μελετήσει τα γυναικεία γεννητικά όργανα, καθώς και αυτά διαφέρουν ως προς το μέγεθος και χαρακτηριστικά τους.

Tώρα συγχωρέστε με, δεν αντέχω άλλο την κοινωνική κατακραυγή. Θέλω κι εγώ επιτέλους να ενταχτώ στο κοινωνικό σύνολο. Να ανήκω σε μια ομάδα. Να αισθάνομαι αποδοχή και να μην με αντιμετωπίζουν με δέος και με φόβο για το μέγεθος του πέους μου. Πάω άμεσα για επέμβαση σμίκρυνσης πέους. Ευχηθείτε μου καλή τύχη!

 

 

Womenonly

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ότι διαβάζετε και βοηθήστε το κουνάβι να μάθει περισσότερα για το τι προτιμάτε να διαβάζετε!

 
Top